čtvrtek 26. července 2018

Aquapark liberec ceník

V nejzábavnějším aquaparku ve střední Evropě. Podívejte se dovnitř. Ceník vstupu a atrakcí zveřejnilo ve čtvrtek vedení města.


Sleva na vstupné - zlevněné vstupenky zakoupíte v recepci hotelu. Pro skupiny od osob poskytujeme slevu. Komunikujte, prosím, na pokladně.

Při placení POUKÁZKAMI hotovost nevracíme. Mezi nejčastější atrakce aquaparků patří vodní skluzavky. Návštěvní řád aquaparku.


Největší a nejkrásnější akvapark českých lázní. Otevírací doba: Veřejnost: po - pá 9. Liberec (mapa) 2zákazníků . Teplota vody je 25-25 . Rodinné vstupné je 2Kč. Přírodní koupaliště je zadarmo.

Základní celodenní vstupné . Hradec Králové, hodiny. Ceník reklamy na portálu, ubytování-katalog. Aktuální ceník se slevou. Atrakce: tobogany, vířivka, vodní pára, sauna, masáže, solárium. AQUAPARK ŠPINDLERŮV MLÝN.


Když je venku horko nebo naopak ošklivo, vyhledáváme kam s dětmi k vodě či do aquaparku. Lze uplatnit ve dnech pondělí - čtvrtek. Děti do 100cm mají po celý den vstupné zcela zdarma. Star Stars Stars Stars Stars . Aquaparku , Lunaparku,. Plné vstupné: 24CZK.


Nechybí zde například vodní hra skluzavky či tobogán. Skvělá celodenní zábava pro celou rodinu. Ceník aquaparku ještě definuje další ceny, které se účtují například za prodej čipu,. Typ zařízení: aquapark. Vyžití: brouzdaliště, dětský bazén, vířivka, tobogán, vodní atrakce.


Vybavení: kabiny, převlékárny, sprchy, WC, občerstvení,. U něho je i centrální .

Lyžařské středisko Ještěd a Bedřichov v Jizerských horách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky