úterý 24. července 2018

Automatické strunové hlavy

Při sekání pak stačí lehce klepnout hlavou o zem a struna se automaticky prodlouží na patřičnou délku. Struna se vysune automaticky , jakmile je příliš krátká. K, průměr struny : 2. Strunové hlavy pro vyžínače a křovinořezy.


SuperCut strunová pro začišťovací práce automatické. Universální strunová hlava. Určena pro struny o průměru. Automatická strunová hlavice na benzínovou kosu.


Kompletní poloautomatická strunová hlava s cívkou pro jednu strunu a základním. Po tomto přitlačení dojde k uvolnění struny z cívky, která je automaticky zkrácena na příslušnou délku břitem integrovaným v ochranném krytu křovinořezu. Struna je navinuta na cívce ve strunové hlavě a její konce jsou volně provlečeny otvory ven z hlavy.


Vyžínací struna se automaticky odvine, jakmile je strunovou hlavou klepnuto o zem. To znamená, že uživatel vždy kontroluje vysouvání struny a struna může být. Plně automatické strunové hlavy. Zdravím, hlava má výměnnou západku podle síly struny , otáčky zde nemají příliš zásadní. Prosím o popis funkce: automatický posuv struny u strunové hlavy u . Hlava se nemusí rozebírat.


Vnitřní konstrukce totiž umožňuje novou strunu prostrčit tunýlkem uvnitř hlavy bez rozebírání. Jednoduchým otáčením . Délka struny se upravuje samočinně. Nejprodávanější Podle.


Vybírejte levné a spolehlivé strunové hlavy na Kasumexu. Nylonová struna namotaná na cívce poloautomatické strunové hlavy typu. Poloautomatická strunová hlava „Powerload“ s automatickým samonavíjením při doplňování žací struny a systémem postupného uvolňování žací struny při . Pokud je struna zkrácena opotřebováním, stačí během rotace strunové hlavy. Originální nylonové strunové hlavy.


Vlastnosti vyvinuté pro uživatele s vysokými nároky na trvanlivost a minimální prostoje při práci. U automatické strunové hlavy dochází k výsuvu struny ze zásobníku zcela automaticky a to vždy při stisknutí tlačítka spínače motoru. V nabídce KB CONTRACT . Náhradní strunová hlava s automatickým odvíjením struny. Držák strunové hlavy bývá namontován přímo na osu motoru.


Běžná cena: 2Kč , Ušetříte: Kč. Dostupnost: dnů (u Vás doma: nejpozději )i. Vzhledem k automatickému mechanismu odvíjení struny však doporučujeme. Plast, z níž je vyroben kryt strunové hlavy i samotná originální hlava , je křehký a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky