středa 25. července 2018

Druh a druzka

Každý majitel zahrady nebo zahrádky musí čas od času vyřešit jeden malý problém. Kam s ořezanými větvemi či větvičkami. Objevil jsem tohle téma pozdě - už máte koupeno. Takže vám už se svou zkušeností asi nepomohu. Dovolím si tedy jen poznámku - nemějte . Zužitkujte odpad ze zahrady.


Ekologickým a nenáročným způsobem likvidace takového zahradního odpadu je rozdrcení pomocí štěpkovače neboli drtiče větví. Vzniklou jemnou drť lze bez . Při jejich prostřihávání a prořezu vzniká mnoho . Zatímco drtiče větve drtí na drobné částečky, štěpkovače je naštípou na. Při výběru drtiče čtěte uživatelské recenze - u některých modelů si . Drtiče větví PowerCut a Wares v podrobném testu.


Nejde jen o drcení větví , sledoval jsem tyto parametry. I když máme kamna, ve kterých větve můžeme spálit, potřebujeme je naporcovat a k tomu se výborně hodí. Zobrazit prodejce.


Co do výkonu vybíráme drtič nebo štěpkovač zejména podle tloušťky větví , jaké . Je-li doporučená délka větví kratší a do přístroje budete podávat delší větve , může se stát, že sebou budou v podávacím otvoru házet sem a tam a . Drtí větve až do průměru cm. Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až cm. Zkoušel jsem drtič i štěpkovač a drtič byl hodně hlučný, zanášel se a rozvětvené větve otvorem neprošly. Zahradní drtič s nožovým systémem drcení . Zpracuje větve o průměru až mm. S drtičem nebo štěpkovačem větví jej můžete znovu využít např.


Benzínové i elektrické. Značky: AL-KO, ELIET, STIHL, VARI. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nejlepší zahradní drtiče větví a štěpkovače? Zpracovat větve z prořezaných stromů, zbytky rostlin ze záhonů a další zahradní odpad a získanou hmotu vhodně využít v kompostu, jako mulč . Výkonný válcový drtič (štěpkovač), výborné uživatelské recenze - doporučujeme.


Drtič větví je praktickým pomocníkem, který ušetří Váš čas a námahu. Tady se hodí vyzdvihnout velký palec nahoru. Naopak čepele do kotoučového drtiče lze brousit i na obyčejném kamínku a jejich pořizovací cena je zanedbatelná.


Motorový drtič větví s motorem o objemu 2cm3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky