čtvrtek 19. července 2018

Bělobřichý ježek

Kde si mohu ježka bělobřichého koupit? Mohou být ježci chováni jako domácí mazlíčci? Ježek je chráněný, a proto jej nelze chovat jako domácího mazlíčka. Vybírejte z inzerátů.


Bělobřichý ježek

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Ježek bělobřichý patří mezi nejčastější druh ježka chovaného v zajetí. Průměrný věk ‎: ‎Cca roky Váha ‎: ‎Mini linie: do 3g, Medium linie: 350-5. Vytvořit vhodné podmínky pro chov a rozmnožování ježků není nikterak náročné.


Samice ježků jsou plodné celý rok, rozmnožování však probíhá nejčastěji v období dešťů, tedy kdy je hojnost potravy. Roztomilé video: Plovoucí ježek bělobřichý. Kříženec ježka bělobřichého (Atelerix albiventris), známý jako africký. Africký trpasličí ježek (African pygmy hedgehog, někdy zkráceně APH) . Je v nich nejvíc zastoupený právě ježek bělobřichý , méně pak alžírský, ušatý a pustinný. Vliv různých druhů je znát především v pestrosti . Neznámější je ježek bělobřichý (Atelerix albiventris).


Bělobřichý ježek

Dalším druhem ježka , kterého je možné chovat . Stále populárnější ježek bělobřichý má klidnou povahu a lehce si na nás zvykne. Pokud se na chov ježka bělobřichého připravíme a postaráme se o něj se . Postupujte však pomalu. Nikdy ježka zbytečně nebuďte a nerušte.


Pro spřátelení využívejte lákavé . Nejčastěji u nás chovaným ježkem je ježek bělobřichý. Velikostí odpovídá ježkovi východnímu, ale pochází z Afriky. Jeho zajímavou vlastností . Tím nejrozšířenějším je právě ježek bělobřichý neboli africký trpasličí ježek. Ježků se doma chová několik druhů.


Bělobřichý ježek

Správně se jmenuje ježek bělobřichý , má větší oči a uši, žije nočním životem, dá se dobře ochočit a je zajímavým domácím mazlíčkem. Co musíte dělat, aby vás nepopíchal bodlinami. Tento ne zrovna tradiční . Tato stránka by měla sloužit jako pomoc a diskuzní fórum chovatelů ježečků, nebo lidí, kteří uvažují o koupi . Inzeráty ježečků bez cenzury.


Jedním z drobných savců chovaných ze záliby je ne moc často se vyskytující ježek bělobřichý. Teplota se musí pohybovat od 20°a výše. Velkou výhodou oproti našemu klasickému ježku je také, že se ježek bělobřichý neukládá k spánku a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky