ANGREŠT ZLATÝ FÍK - STROMKOVÝ. Angrešt stRomkový - ZLATÝ FÍK Více. Je odolná vůči mrazu a americkému padlí. Plody má velké, žlutě zbarvené. Mají velmi příjemnou.
Chuť je sladkokyselá až sladká. Plod: hranatě oválný, velký. Slupka je tlustší, matně zlatožlutá s nevýrazně žlutou žilnatinou.
Požadavky: nemá zvláštní . Plod : velmi velký, vejčitý. Slupka : žlutozelená, později zlatožlutá, se středně výrazným až výrazným žilkováním, tlustá, pevná, slabě . Zlatý fík je dobrá stará odrůda, ale v žádném případě není rezistent. A nevěřím, že by u některé odrůdy angreštu byla plná rezistence, a to z . Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit. Má zlatožlutý velký plod s červeným líčkem.
Nová generace Zlatého Fíku, odolná proti americkému padlí. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč.
V průměru se stromek dožívá asi deseti let, keř dvaceti. Konzumní zralost: začátek července Sklizeň: začátek července Tvar plodu: velmi velký, vejčitý Barva plodu: žlutozelená až . Vzrůst: bujný, habitus keře je polovzpřímený, řidší, stromkové tvary vytváří velkou, široce kulovitou korunu. Jsou sladké a aromatické. Klasická odrůda angreštu, žlutoplodá, výborná chuť.
Na dotaz „ Angrest zlaty fik “, jsme našli: Hlavní obsah stránky. Zraje v prvním až druhém týdnu v červenci. Odrůda není vhodná do poloh s častějším výskytem mrazů v době květů. Nabízíme několik odrůd se žlutým ( zlatý fík , invicta, rixanta a další) nebo . Matys - velké až velmi velké, červené plody. Odolnost proti americkému padlí je střední.
Je to mutace odrůdy Zlatý fík. Nádherný bílý, Zlatý fík nebo Králíčkův červený. Aronia melanocarpa 150KM - černý jeřáb stromek.
Zdravím všechny zahradnice, a prosím o radu = viděla jsem u známých na zahradě angreštový keř odrůdy zlatý fík. Si teď nemůžu zaboha vzpomenout, dočehožetobyl výbornej zavařenej angrešt. Asi rychlá buchta Hrk - hrk?
R, křížením odrůd Zlatý Fík x Captivátor. Raný, až středně raný angrešt , velmi dobrých plodů, velikostí a tvarem plodu podobný jako Zlatý Fík.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.