středa 18. července 2018

Angrest zlatý fik

ANGREŠT ZLATÝ FÍK - STROMKOVÝ. Angrešt stRomkový - ZLATÝ FÍK Více. Je odolná vůči mrazu a americkému padlí. Plody má velké, žlutě zbarvené. Mají velmi příjemnou.


Chuť je sladkokyselá až sladká. Plod: hranatě oválný, velký. Slupka je tlustší, matně zlatožlutá s nevýrazně žlutou žilnatinou.


Požadavky: nemá zvláštní . Plod : velmi velký, vejčitý. Slupka : žlutozelená, později zlatožlutá, se středně výrazným až výrazným žilkováním, tlustá, pevná, slabě . Zlatý fík je dobrá stará odrůda, ale v žádném případě není rezistent. A nevěřím, že by u některé odrůdy angreštu byla plná rezistence, a to z . Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit. Má zlatožlutý velký plod s červeným líčkem.


Nová generace Zlatého Fíku, odolná proti americkému padlí. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč.


V průměru se stromek dožívá asi deseti let, keř dvaceti. Konzumní zralost: začátek července Sklizeň: začátek července Tvar plodu: velmi velký, vejčitý Barva plodu: žlutozelená až . Vzrůst: bujný, habitus keře je polovzpřímený, řidší, stromkové tvary vytváří velkou, široce kulovitou korunu. Jsou sladké a aromatické. Klasická odrůda angreštu, žlutoplodá, výborná chuť.


Na dotaz „ Angrest zlaty fik “, jsme našli: Hlavní obsah stránky. Zraje v prvním až druhém týdnu v červenci. Odrůda není vhodná do poloh s častějším výskytem mrazů v době květů. Nabízíme několik odrůd se žlutým ( zlatý fík , invicta, rixanta a další) nebo . Matys - velké až velmi velké, červené plody. Odolnost proti americkému padlí je střední.


Je to mutace odrůdy Zlatý fík. Nádherný bílý, Zlatý fík nebo Králíčkův červený. Aronia melanocarpa 150KM - černý jeřáb stromek.


Zdravím všechny zahradnice, a prosím o radu = viděla jsem u známých na zahradě angreštový keř odrůdy zlatý fík. Si teď nemůžu zaboha vzpomenout, dočehožetobyl výbornej zavařenej angrešt. Asi rychlá buchta Hrk - hrk?


R, křížením odrůd Zlatý Fík x Captivátor. Raný, až středně raný angrešt , velmi dobrých plodů, velikostí a tvarem plodu podobný jako Zlatý Fík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky