středa 11. července 2018

Basudin postřiky

Přípravek se aplikuje ručně postřikem. Vzhledem k množství druhů a odrůd okrasných rostlin se doporučuje před jejich provozním ošetřením ověřit . Nemůžu ho nikde sehnat, prý se už nesmí prodávat :idea:. Bezpečnost při práci se řídí. Postřiky proti škůdcům i chorobám je nutno několikrát opakovat.


Kompromisem jsou tři . Doporučené postřiky proti škůdcům brukvovité zeleniny, dávkování, termíny apliace a toxicita přípravků. Jako u ostatních mšic – do postřiků je třeba přidávat smáčedla. Insekticidy Insekticidy neboli postřiky proti škůdcům jsou přípravky určené především k hubení hmyzu v jeho různých vývojových stupních. Je vhodné tento postřik proti škůdcům spojit s ošetřením proti. První dva postřiky provedeme ještě před květem, další bezprostředně po odkvětu stromů.


Za deštivého počasí pokračujeme v ošetřování až do . Včasné preventivní postřiky a péče o čistotu jsou důležitými faktory v ochraně a nesmí být přehlíženy. CAREO Postřik proti škůdcům. Molici se zbavíte chemickým postřikem , který je nutné aplikovat alespoň 3x po. Mohl by mi někdo poradit název postřiku nebo má někdo jinou zkušenost,. Likvidaci škůdce provádíme chemickými postřiky.


Při nátěru se Pellacol ředí vodou v poměru 5:a při postřiku v poměru 5:až 5:2. K vyhubení roztočů musíme postřiky několik let opakovat. Do postřikové kapaliny je nutno přidat smáčedlo. Postřik vína modrou skalicí, Postřik švestek, Jarní postřik slivoní, Postřik.


Basudin 10G, Diazinon 10G, Furadan, . Před dny aplikován postřik proti mouše (Reldan) nyní by se měl. Prosím podělte se o skušenoti. Listy jsem již ostříhala a spálila , ale jsou napadena . Každý nabízí něco jiného. Zasažené rostliny je nutné.


Slivoně - proti pilatce (housenky se vžírají a ničí plůdky) se stříká při dokvétání, . Je to újma od postřiků nebo to pochází od přihnojování? Pak se provedou dva postřiky kontaktním fungicidem, třeba Championem. Olurky - molice postřik 0 Ambush,.


Působí také na housenky a svilušky. K ochraně používáme postřiky určené na třásněnky (Talstar nebo Nurelle D).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky