pátek 27. července 2018

Barevná stepka

Specifikace: Velikost balení: průměr mm, výška mm. Jsou vyráběny v širokém rozsahu velikostí, barev a pokovů. Jsou exkluzivní ozdobou společenských a tanečních šatů, kostýmů, obuvi a módních doplňků.


Malovat na kameny můžeme různými druhy barev od pastelek přes temperové, akrylové, akvarelové a olejové barvy až po třeba lak na nehty. Písek žluté barvy, velikost zrn – mm, vhodný především pro výrobu betonu, omítky, obsyp. Oblázky sevřete pevně v dlani a soustřeďte se na problém či otázku, k jejichž řešení se chcete dobrat. Potom kamínky rozhoďte, prostudujte jejich . Oblázky do zahrady a před dům, valouny do jezírek a rybníčků, kamenné . Používáme cookies, abychom vám poskytli co nejlepší komfort nakupování. Naši módu si zamilujete a budete se k nám ráda vracet.


Naše motto : Bud svá, bud sebevědomá :) TOCHCI. E-kniha: Malované oblázky – Miroslava Kubišová. Při malování na oblázky vytváříte nová a neopakovatelná díla. Barevné oblázky z říčního kamene. Najdete zde oblázky různých frakcí a barev , starobyle vyhlížející oblázkovou mozaiku s oblými rohy - opět v různých barevných provedeních, zahradní kamenné . Dekorační oblázky nabízíme v různých barevných.


V nabídce máme kačírek různých velikostních frakcí a barevných odstínu. KÁMEN – prodej přírodního kamene, obklady, dlažby, drtě, oblázky , zdivo,. Další činností je nákup a prodej oblázků a valounů ze Slovenska a několika druhů stavebních a dekoračních kamenů z celé. V naší nabídce naleznete také bohatý sortiment oblázků a okrasných kamenů k estetickému.


Různá barevná provedení okrasných valounů - oranžové, šedé. Dům a zahrada - Oblazky bazar. Jablonec nad Nisou - 466 . Zajišťujeme míchání barev i laků na počkání a provozujeme půjčovnu i prodej profi nářadí, . Prodej kamene a drti. Skleněné čtverečky na mozaiku o velikosti 10x10mm. Balení 200g obsahuje cca 3kusů.


Těmi nejkrásnějšími oblázky můžeme plnit dekorační misky, skládat je. U akrylových barev dodržujte okamžité zavírání, velmi rychle totiž . TIP: Mícháním barev vytvoříte více odstínů. Našli jsme - oblázky. Kamínkové drtě nově v prodeji !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky