středa 10. května 2017

Agita přípravek na mouchy

Insekticidní přípravek na hubení dospělých much. Je velice vhodná pro střídání s . Nástraha se aplikuje pouze. Po kontaktu mouchy s přípravkem se moucha stává ochočenou a do minut hyne.


Přípravek má dlouhou dobu účinnosti, v neprašném prostředí (klubovny, šatny) . Přípravek je velice vhodný pro střídání s ostatními přípravky , např.

TwentyWP proti mouchám , což odbourává problém s případným vznikem rezistence. Lokální aplikace na místech, které mají mouchy oblíbené, zabraňuje kontaminaci a . Vzniklou pastu nanášíme štětcem na místa, kde se často vyskytují mouchy. Tento velice účinný insekticid proti mouchám je také vhodný pro střídání s ostatními přípravky , což odbourává problém s případným vznikem rezistence.


AGITA je první neonikotinoid vyvinutý pro tyto účely a nabízí řešení volby pro hubení dospělců mouchy domácí, buď jako samostatným přípravkem nebo ideálně . Nová mucholapka do stájí s integrovanou návnadou v lepivé vrstvě, mouchy jsou lákány feromony a. BROS Zelená síla - sprej proti mouchám a komárům. Vás chtěli seznámit s přípravky na likvidaci obtížného hmyzu.

V naší nabídce najdete i stájové mucholapky, plácačky na mouchy , lapače vos a hlavně insekticidy. Dodáváme vše na hubení much, od sprejů, přes lepové desky a mucholapky, až po klasické osvědčené plácačky na mouchy. Doba účinnosti je týdnů (42dní) po aplikaci. Agita 10WG plv sol 1g.


AGITA 10WG – přípravek k hubení mouchy domácí, 100g. Pastu nanášímev pruzích na . Schau Dir Angebote von Mouchy auf eBay an. Muscamone Přípravek. Používá se ve všech objektech, kde se moucha domácí vyskytuje, objektech.


Podmínky skladování a doba použitelnosti přípravku za. Jakmile se objeví první mouchy , je nutné začít s aplikací. Aby bylo zajištěno dobré působení přípravku proti mouchám , měl by se aplikovat pokud možno na . Můžete upřesnit ten přípravek jak se jmenuje smajlík.


Požerový insekticid na hubení mouchy domácí a škodlivého hmyzu s atraktantem. Přípravek k likvidaci larev a vajíček much a jiného škodlivého hmyzu. Vysoce účinný přípravek proti mouchám.


Působí především na mouchy , ovády, komáry, moly, můry i další létající hmyz, prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky