pátek 12. května 2017

Atlas léčivých rostlin

Farmakologický ústav, Lékařská fakulta Masarykovy univerzityOsobní stránka v IS MU. Středověcí vzdělanci léčivé rostliny shromažďovali, popisovali a znázorňovali v herbářích a bylinkářích. Z nich se vyvinuly dnešní atlasy léčivých rostlin , z nichž . Velký atlas léčivých rostlin - popis, komentáře a veškeré informace o knize. Cite this publication.


Atlas léčivých rostlin.

Do you want to read the rest of . Terminologický slovníček Zkr Zn. Novotný Kalendář sběru . Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Kapesní atlas léčivých rostlin.


Hodnocení, recenze, zajímavosti . Strádalová, Věra překladatel. V této příručce najdete nejznámějších divoce rostoucích léčivých rostlin.

Nový atlas léčivých rostlin - Miroslav Kulfan. Jsou řazeny abecedně podle. O knize: Na barevných fotografiích zachycuje více než 1léčivých bylin a rostlin s terapeutickými vlastnostmi, uvádí rozdílné používané části a vysvětluje jejich . Do vyprodání všech položek.


Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Obsahuje obrázky a podrobné popisy 1našich nejdůležitějších léčivých rostlin. Poznatky o léčivých rostlinách (volně rostoucích nebo pěstovaných u nás) a možnostech jejich . Kniha jako nová, vázaná, uvnitř razítko majitelky.


Stav: dobrý , pevná vazba. Vydal - EUROMEDIA GROUP. Kategorie: Fauna, Flóra, Příroda. Autor: Kulfan Miroslav. ATLAS LÉČIVÝCH ROSTLIN. Státní pedagogické nakladatelství, il.


Prodám atlas léčivých rostlin , V. Následně Vás budeme kontaktovat ohledně času předání. Mini atlas léčivých rostlin. Vazba: vazba tuhá – celoplátěná.

Podkategorie: Přírodní vědy. Edícia Obrazové atlasy. Při nákupu knížek v hodnotě 8Kč a více máte poštovné po ČR zdarma! ROČNÍK, ZÁKLADNÍ ŠKOLY. František Severa, vázaná, lehce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky