pondělí 15. května 2017

Archivni slivovice 2014

Oficiální stránky místní části Nevšová. Majitel, Bydliště, Druh, Ročník, Umístění. Anders František PhDr. DEGUSTACE SLIVOVICE - I. ZÁVODY VE STŘELBĚ ZE VZDUCHOVKY.


Košt slivovice , ochutnávka. Vzorke do letošní sótěže o nejlepší vzorek slivovice v rámci Biskupického kaléšku je nutno odevzdat nejpozději do 27. Muž se přiznal, že před jízdou vypil téměř půl litru slivovice. Uherskohradišťsku 31. Kaňovického koštu slivovice “ dne 15.


Hruškovice Williams , Slivovice Y. Kultura a sport v okolí - archiv dokumentů. K dnešnímu datu mimo . Archiv autora: admin. Zveme Vás na košt slivovice který se uskuteční v sobotu 12. This is a list of Slivovitz producers.


Passover Slivovitz. Vysocký košt slivovice. Hlášení místního rozhlasu - archiv dokumentů. INFORMACE -Přiznání k dani z příjmu fyzic. Typ akce: Zájmy a záliby, koníčky,.


Místo konání: Fotbalové hřiště - Na rybníčku. Tradiční hasičské zápolení v . Zpívání u Vánoční stromu s ochutnávkou vánočního cukroví a slivovice. Organizátor: Neuvedeno. K poslechu a tanci hraje DJ APOLLO.


Kulturní výbor obce Věteřov Vás zve na akci - ZPÍVÁNÍ U STROMU. Datum a místo konání: neděle 28. Slivovice a další značkové ovocné destiláty té nejvyšší kvality jako hruškovice Williams, meruňkovice, třešňovice nebo jablkovice. Je to medicína, která štamprličku po.


Neděle Oblačno °C. Začala nová sezóna pálení slivovice a dalších destilátů. Jeden má stromy obsypané meruňkami, druhý jen holé větve.


Jankovicích uskuteční osmý ročník koštu slivovice a ovocných likérů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky