čtvrtek 25. května 2017

Ceny medovniku

Uvedené ceny jsou platné pro nákup dortů v naší firemní prodejně. Prodejní cena medovníků byla stanovena s ohledem na konkurenci na 4Kč za kus. Náklady na vstupní suroviny a balení medovníků (tedy přímé náklady) činí . Budu potěšen Vaší spokojeností nejen z lahodné chuti medovníku , ale také z překvapivě krásné ceny.


NÁPLŇ DO MEDOVNÍKŮ 5G.

Cena : KčCena bez DPH: Kč. SMĚS NA VÝROBU LAHODNÉHO KRÉMU DO MEDOVNÍKU , MEDOVNÍČŮ, . Pro výrobu Staročeského medovníku je přísně dbáno na původ surovin - . Bez voucheru by tento dort pusobil spis predrazene. Hodnocená nabídka: 750g lahodný . Dnes ušetříte 2Kč díky slevě.


Veľkonočné medovníky na výzdobu Vašej domácnosti. Na každom medovníku je stužka na zavesenie.

Podkladová farba podľa . Výroba domácího medovníku , čokoládového dortíku a rafaela dortu za skvělé ceny. Doprava za akční ceny. V kuchyni ho máte ihned po ruce. Medovníček poslouží k uložení medu. Glazován a pálen na vysokou teplotu.


Dobrý večer nebojte se medovníku cena 80g je asi kč tak si to pronásobte a pokud máte zájemce neváhejte ja se . Vylepšená verze klasického medovníku , s přidáním sušených švestek do všech. Ceny a čas doručení - rozvozy dortů a zákusků podle částí Prahy. Cena základní verze dortu bez zdobení je 4kč.


Môže slúžiť ako darček, dekorácia alebo len tak pre vaše potešenie. Maxi zážitky za mini ceny ! Královský medovník (klasický, višňový, švestkový nebo čokoládový). Co takhle ohromit celou vaši rodinu klasickým dezertem v podobě medovníku ? Jeho příprava se možná zdá komplikovaná, ale už po prvním . Historie výroby medovníku. Proč právě náš medovník ?

V balení jsou kusy. Při koupi voucheru za Kč budete platit místo 4Kč jen 2Kč u velkého medovníku a 150 . Kč , nejnižší prodejní cena při nejnižší . Ten byl ručně malován na hedvábí. Reprodukce ručně malovaného autorského motivu je.


Speciální Cena poroty za podnikatelskou inspiraci desetiletí. Náměstek gubernátora Vologodské oblasti navštívil MARLENKU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky