úterý 23. května 2017

Bezinky na kolena

Překvapivě mohu pomoci i při bolestech kolena , kdy pomůže „vytáhnout z kolena vodu. Obklad z listů pomůže na bolavá kolena. Mohou mít i značný protinádorový účinek, zejména u . Bezový list může překvapivě pomáhat při bolestech kolen , kde pomůže i “vytáhnout vodu z kolena ”. Na druhou stranu syrové plody bezu černého ( bezinky ), kůra a listí jsou jedovaté a mohou. Nejenže jsou bezinky a bezové květy doslova nabité živinami, ale pomáhají také ulevit od. Artroskopie kolena : princip, indikace a rehabilitace.


Bolavý kloub se jimi obloží, přiloží se kousek plátna a koleno se obváže. Vyzkoušela jsem bezinku i jiné bylinky od bylinkáře tady u nás z . Předchozí studie již prokázaly, že extrakt z bezinek může zmírnit příznaky chřipky a zkrátit dobu trvání nemoci na polovinu, ale. Zde lze s úspěchem využít léčivých účinků černého bezu (Sambucus nigra). Bezinkové listy na bolavá kolena. V tomto případě nejde o vnitřní užívání ale o protizánětlivé . Kromě toho že bezinky krásně vypadají, také skvěle chutnají.


Proto si z bezinek můžete vyrobit mnoho produktů: Štávu z bezinek pro děti i . Zralé bezinky - plody bezu černého. Před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni. Lidově se mu říká třeba bezinky , kosmatice nebo taky smradinky – to pro. Zavařené bezinky mají všechny léčebné účinky, které mají plody bezu, jež jsou . Před kácením se v kleče na kolenou říkají tajemné formule pro odpuštění.


Koleno s kaší zavažte obvazem nebo potravinářskou fólií a nechte jednu hodinu odpočívat. Recept na čaj z černého bezu. Moje babička například používala čerstvé listy jako obklady na otoky kolen.


Takže, čisté, umyté a odšťopkované bezinky dáme do hrnce. Poradil jsem mu, jak léčit oteklé koleno bezovým listím. Kaši naneseme na koleno , ovážeme gázou a necháme působit hodinu. Z květenství můžeme připravit sirup, limonádu, z plodů ( bezinek ) bezinkovou šťávu,.


Protlak zvážíme a na každý kg dáme 3g cukru. Listy používáme jako zábal při revmatismu, pokud se rozdrtí, vytáhnou prý z kolen. Když se poraníte – natlučete si koleno , praštíte se do ramene, atd.


Nakrájejte listy na drobno a . Listy - hlavně jako obklad na bolavé klouby a kolena. Víno z bezových květů a bezinek pil podle vyprávění Ódin, nejvyšší severský bůh. Nejlépe držen pevně mezi koleny devil ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky