úterý 16. května 2017

Akebie peticetna prodej

Rychle rostoucí, ovíjivá dřevina, opadavá nebo částečně stálezelená. Vzácně tvoří plody – bobule . RARITA - liána, jejíž jedlé plody vypadají jako mimozemského původu. Akébie pětičetná je opadavá, dřevnatá popínavá, mrazuvzdorná rostlina, kterou můžeme. Akebia pětičetná pochází z Číny, Japonska a Koree.


Roste jako dřevnatá popínavá liána, v našich podmínkách opadavá. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 6Kč s rychlým doručením a . Lidově se nazývá ´Čokoládové víno´ podle vůně a chuťi. Původem je z Číny, Koree a Japonska.


Upozornění: poslední kus skladem! Latinsky: Akebia quinata. Slovensky: akébia päťpočetná. Poloopadavá popínavá rostlina s neobvyklými květy dorůstající do výšky - m. Listy jsou pětičetné , v mírných zimách částečně vytrvalé, temně zelené.


Květy jsou různopohlavní . Popínavé rostliny - nabídky - prodám, prodej , inzerce. Prijedlog pret između . Kvete v hroznech, a to . Blank Comic Book: Notebook – Akebia Publishing (EN). Koberce Luszczow Koberec WELIRO AKEBIA zelený 120x1cm.


Následují plody v barvě indigo. V době prodeje ovocných stromků je výběr okrasných rostlin omezený. Nabídka se může v průběhu. Zajímavá,málo běžná . Porovnání cen Akční ceny Srovnání cen Vyhledávač cen Slevy Akce Prodej. Nedoceněný druh bujné popínavky původem z Asie, která zaujme zajímavými hnědofialovými.


Nemá prosím někdo na prodej rostlinku jiné variety než fialově kvetoucí? Akébie ( Akebia quinnata) Akébie je elegantně stavěná popínavá liána. Působí jemně a půvabně. Má sytě zelené listy, za kterými se ukrývají nápadné purpurové. Nejvíce hlasů od návštěvníků dostaly plody s názvem akébie pětičetná ,. NÁZEV ČESKY, akébie pětičetná.


Omamná čokoládová vůně. Akebie pětičetná ´ČOKOLÁDOVÉ VÍNO´ ( Akebia quinata). Dostupnost: DOSTUPNÉ.


Opadavá ovíjivá popínavka s jemným větvením a pětičetnými světle zelenými listy, v mírných zimách . Rostlina pochází z čeledi Lardizabalaceae a rodu akébie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky