pátek 12. května 2017

Betonové sloupky k vinné révě

Umístění okrajových sloupků ve vinici Obr. Betonový sloupek – v závislosti na půdním druhu a také na reliéfu . Pavel Pavloušek - 20 Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - Page Books Result books. Translate this page Betonové sloupky jsou vysoké 160–1cm a na nich jsou umístěna ramena o šířce 60–cm na každou stranu.


Na konci ramen jsou potom natažené nosné . Pavloušek Pavel - 20- ‎Gardening Jaký drát do vinice, vinohradu - DOPS www. Každý sloupek by měl být betonovou patku o rozměrech 40xcm. Sloupky jsou určené pro vytvoření podpůrné konstrukce při pěstování vinné révy , nebo jiných popínavých rostlin. U tohoto produktu poskytujeme MNOŽSTEVNÍ . Opěrná konstrukce je základem výsadby révy vinné , proto se musí vybudovat, co nejdříve. Plastové oko pro uchycení drátu do mm průměru pro betonové sloupky.


Plastová krytka se umísťuje na háček sloupku a zabraňuje otěru drátu o sloupek. Díky vnitřním ocelovým copům se betonové sloupky mohou ohýbat s velkou. Tento profesionální drát se používá pro opěru ovocných stromků, vinné révy , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky