pátek 5. května 2017

Brambory na uskladnění adéla východní čechy

Letos poprvé jsme sklidili víc brambor , než jsme stačili přes léto sníst. Sklízíme brambory na uskladnění. Tedy, že si na poli právě vyorané brambory sami nasbírají. Jaké zajistit podmínky skladovaným bramborám a jsou ty naklíčené . Brambory k uskladnění patří do sklepa.


Začal prodej brambor k uskladnění a Češi hledají dodavatele, kde by je nakoupili kvalitní a levné zároveň. Splnění obojího si vždy. Pan Fric z jižní Moravy bude ve čtvrtek 10. Jednoty v době od 1- 1hodin. Cibule na uskladnění , vyprodána.


Jsme tradiční pěstitelé brambor. Na trhu s bramborami se zaměřujeme na konzumní brambory pro přímou spotřebu i dlouhodobé skladování. Bartošovické brambory - kvalitní konzumní brambory k uskladnění přímo z farmy. Odrůdy Adéla, Anuschka, Laura, Valery. Nabízíme prvotřídní, kvalitní a chutné české i německé pozdní brambory k přímé spotřebě i uskladění.


Na výběr je několik . Zemědělské družstvo Partutovice je zaměřeno mimo jiné na pěstování kvalitních konzumních brambor , stejně jako vynikající bramborové sadby. Je vhodná k uskladnění a ke konzumaci po celý rok. Odrůda nemá zvláštní nároky na pozemek.


Dobře využije vyšší hladinu živin v půdě. Změna prodejní doby od 2. Přijímáme objednávky na brambory , cibuli, česnek k zimnímu uskladnění. Prodej bude zahájen 16. Balení, 25kg á 300Kč.


RUCIP začíná na mm. My prodáváme velikost brambor – mm. Upozornění Vážení zákazníci, u sortimentu dezinfekčních prostředků, ochranných pomůcek a droždí, je vzhledem k vysoké poptávce uvedená dostupnost pouze . Přílohové a salátové brambory žlutomasé odrůda Dita máslové chuti. Varný typ AB-B - salátové - velmi chutné.


ADELA - kvalitní konzumní odrůda, vhodná pro dlouhodobé uskladnění , barva slupky. Správné uskladnění brambor. Uskladňujte jen zdravé a připravené hlízy. Proto je po sklizni nejprve přeberte, vyhoďte všechny napadené hnilobami,. Budeme se na Vás opět těšit v červenci při prodeji raných brambor.


Začátek prodeje až v červenci – rané brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky