úterý 30. května 2017

Davkovani postriku roundup

Zlepšená bezpečnost při manipulaci, přípravě a aplikaci postřiku. Specialista na strinště. Postřikový herbicidní.


Při přípravě aplikační kapaliny ani při provádění postřiku nepoužívejte kontaktní čočky. Dávkování , mísitelnost. Při postřiku dbáme na rovnoměrné pokrytí listů přípravkem tak, aby kapalina nestékala. Na co si dát pozor, při aplikaci postřiků na zahradě Používáte na zahradě postřiky. Při překročení doporučeného dávkování neplatí ochranné lhůty pro konzumaci.


Obsahuje tlakový aplikátor - až minuty regulovatelného postřiku. Předpokladem úspěšného hubení vytrvalých hluboko zakořeněných plevelů je vytvoření dostatečné plochy listů v době postřiku , aby se zabezpečil co největší . Návod k použití, dávkování. Základní dávka přípravku, která ničí většinu jednoletých . Ve většině případů postačuje spodní hranice dávkování. Vyšší dávku zvolte při postřiku. Z jednoho litru koncentrátu namícháte až 1litrů postřiku.


MODERNÍ METODY CHEMICKÉ LIKVIDACe BUŘENĚ. V létě je výhodnější používat čichové repelenty formou postřiku. LV postřiku na hlízy tak, aby byl pokryt. Proč už není všechen plevel pryč?


Vyberte si z řady našich produktů a zbavte se plevele . Roundup neselektivní herbicid. Rostliny ho přijímají. Formulace hubící veškerý plevel, připravená k okamžitému použití bez nutnosti ředění, bez rizika rozlití nebo předávkování, bez.


Plodina, oblast použití - (škodlivý organismus) - dávkování. Skladem – můžete mít dnes. Vlhkost zrna při aplikaci herbicidu ROUNDUP KLASIK PRO má být max. Pro nové trávníky je doporučené následující dávkování : ml přípravku do 4-5. Teplota při postřiku by se měla pohybovat nad °C.


Přípravky neaplikujeme . ROUNDUP EXPRES je přijímán výlučně zelenými částmi rostlin a translokován do celého rostlinného systému. Takze pro profesionaly,kteri maji zkousky z postriku ,se mozna dostanou k silnejsi koncentraci a kdovi,treba i levnejsim. Třeba ta o používání hnojiv a postřiků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky