pátek 19. října 2018

Asijské hrušky sloupovité

Sloupovité a zakrslé odrůdy hrušní. Asijské hrušně pocházejí z Číny a Japonska. Plodí obvykle již třetím rokem po výsadbě, téměř netrpí na škůdce a choroby. Sklízí se v polovině září, lze skladovat do listopadu.


Mohou se měnit v závislosti na počasí.

Děkujeme za pochopení. Asijská hrušeň Hong Li je dobře plodící odrůda která je vysoce odolná pro rzi hruškové. Reportáž O ASIJSKÝCH HRUŠNÍCH vysílaná 5. Do malé zahrady vybíráme zákrsky, štíhlá vřetena, sloupovité tvary a. Máte rádi hrušky a nevíte, zda si můžete dovolit pěstovat hrušeň z důvodů malého prostoru?


Tak si pořiďte sloupovité hrušně. Výška – 3m, sloupovitý růst.

Podzimní hruška asijská - písečná s plody hrušky podobné našim hruškám. Saphira sloupovitá hruška. Hrušeň asijská ´Julka´. Je vhodná na přímý konzum i na zavařování. Vytváří malý stromek a je vhodná i do menších zahrad.


Netrpí rzí hrušňovou. Vynikající podzimní hruška se sladkou a šťavnatou, žlutou dužinou a světle zelenou slupkou, která se dozrávaním mění na žlutou barvu. SLOUPOVITÁ ASIJSKÁ HRUŠEŇ KUMOI. Mají tvar jablka a chuť jemné a šťavnaté hrušky.


Díky osvěžující příchuti plodů se nazývá také Šampaňská hrušeň. I u nás nabývají na oblibě lahůdkové asijské hrušky nashi, pocházející z Číny. Nashi znamená hruška.


Dužnina je mnohem šťavnatější, sladší a . Odrůda hrušní sloupového tvaru v kontejneru s atraktivně zbarvenými plody. Teď kupuji sloupovité hrušky , švestky a .

Kříženec asijské a evropské hrušně. Plody jsou středně velké, . Původ: je to kříženec mezi asijskou a evropskou hrušní. Atraktivní hruška s protáhle opakvejčitými plody. Slupka plodu je mírně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky