úterý 16. října 2018

Cena sele na rožnění

Celé sele je ideální k pečení nebo grilování vcelku na rožni. Před samotnou tepelnou úpravou se doporučuje naložit je do. Tipy ze sortimentu, akce a cena. Sele naložené, připravené na grilování. Včetně zapůjčení grilu na dny (počítá se každý započatý den).


Hmotnost, - kg.

Objednání, týdny předem. Prodam kance Mangalice X . Co vše v ceně naleznete, najdete v našich službách. Naše nabídka pro vaše bezstarostné grilování. Naložené sele na gril.


Vybrání vhodného místa pro gril. Okrajování se opakuje cca 2x za hodinu po dobu - hodin. V ceně je zahrnuta: obsluha grilu, sele , chléb, ubrousky, tácky,.

Podle přání ozdobíme, ještě teplé přímo z grilu sundané dovezeme na Váš stůl. Prase dovezeme na předem domluvené místo a čas. Mnoho rad ke grilování selete - prasete najdete v Užitečných informacích.


K ceně za masa je při vyhotovení faktury připočtena částka ve výši 10- Kč (bez dph) . Cena dohodou cca 1- Kč. Krmena šrotem, pečivem, mlékem. Zařízení Sauenland od společnosti oneConcept je gril na sele , který plní sny. V nabídce máme samozřejmě i grilování steaků, párků a klobás pro Vaší party.


Půjčujeme gril (pec) na sele. Kompletní ceník pronájmu inventáře naleznete zde . Ceny jsou individuální a odráží se v nich mnoho faktorů, jako je počet hostů, vzdálenost místa konání, druhy pokrmů, vybavení na akci. Proto je potřeba nejdříve . Grilování selátka, otevírání slovanské pece a jedinečný gastronomický. Výhodou je nejenom lahodná chuť, ale i to, že na rozdíl od klasického grilování je sele hotové najednou a není třeba jej.


Při větším množství lidí je možno rožnit více selat najednou. Sele by nemělo být příliš tučné, aby při rožnění. V domácích potřebách je koupíte za cenu okolo 1Kč.


Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Prase nebo sele na rožnění najdete v Párty katalogu pro Východní Čechy. Je zde seznam chovatelů a prodejců prasat, selat a vepřů na grilování pro Vaši párty . Dále by se Vám mohlo hodit. Jsme zavedená firma na grilování selete , pečení selete , vepřových kýt a krůt.


Prvním krokem ke grilování selete je samozřejmě sehnat sele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky