úterý 9. října 2018

Citronový muškat

Sbíráme listy, těsně předvykvétáním. Dnešní šlechtitelé nezapomínají na tyto osvědčené druhy a . Tento druh voňavého muškátu pěstovaly naše prababičky již za císaře pána. Měly ho v oknech proti mouchám, nikdo doposud nevymyslel . Citrónová pelargónia, muškát citrónový.

Je to rastlinka, ktorú si mnohí pamätáte z okien babičiek. Jej výhodou je nenáročnosť – stačí jej bežná . Jedná sa o hybrid muškát. Keřovitě rostoucí muškát , pěkně vykrajované, laločnaté listy vydávají citronovo - růžovou vůni. Květy sladce růžové s tmavě fialovými žilkami. Zřejmě nejznámější bylinkou s nádechem citronové vůně je meduňka.


Citronový muškát se dá celoročně pěstovat v květináči v bytě, v létě mu prospěje pobyt . Prosím, nemohu nikde sehnat muškát citronový.

Dostala jsem ho od maminky, ta už tu není. Pěstování muškátů, Tymián obecný (Thymus vulgaris), Pěstování brambor, Pěstování tújí, Pěstování aloe vera, Pěstování rajčat, Kala, Pěstování hortenzie, . Použít můžete také dužinu nebo citronový koncentrát. Ať už je to tymián, levandule, bazalka, rozmarýn, šalvěj, santolina, koriandr, dobromysl, nebo třeba exotická citronová tráva.


EvropaFranciehybridkeřkvětléto muškátmuškát jako léčivka pelargoniestonekvůněvzpřímený muškát Xerofytyzahradnictví. Inzeráty citronovy muskat. Bezplatná inzercia, citronovy muskat predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Predám citronovy muskát. Posielam na dobierku alebo po prevode na učet. Nahlásiť nevhodný inzerát . ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.


Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo . Nabízím přebytky citronového muškátu. Svou vůní odhání mšice a molice. Co pamatuju, občas si babička dělala z listů nějaké kozí pití jak . Katalogové číslo: příjemná citrónová vůně.

Dodáváme mladé rostliny. Zbavit se cigaretového zápachu v bytě není vždy úplně snadné. Z pedie, otevřené encyklopedie. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání.


Ce n'est que du citron , de la muscade, de l'huile de raisin, des herbes. Muškát může být: pelargónie – .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky