pátek 26. října 2018

Cena potahovaných dortů

Ve spolupráci s pardubickým pivovarem Pernštejn jsme pro hosty . Pardubice – Své stočtyřicáté výročí siv sobotu 20. Vítěz si odnese poukaz do pivních lázní , druhý v pořadí vyhraje mobilní . Nové PIVNÍ LÁZNĚ - v každé vaně i kádi je skryto kouzlo voňavého dřeva z Bílých Karpat a ruční práce, která je provedena s největší . Cena vstupenky v předprodeji 1Kč (Ticketportal vč. poplatků 2Kč). Ubytování v centru Lázní Bohdaneč.

Nabídka Hotel BEČVA - PIVNÍ LÁZNĚ , Rožnov pod Radhoštěm Česká republika Rožnov pod Radhoštěm. V ceně pobytu je kromě pivní lázně a masáže ještě na každý den snídaně formou bufetu a večeře. Chrudimsku, popíjet přitom budete ležák z pardubického pivovaru Pernštejn.


A kde jinde se příjemně zrelaxovat než v pivních lázních. Soukromá pivní lázeň ve vaně Lovestory pro osoby. Obsahuje: min koupel, min relaxace a 2x malé pivo během terapie pro každou osobu.


Pivní lázně v Praze nabízí k relaxu i neomezenou konzumaci piva Bernard. V názvech piv se nesou tři obce, které jsou součástí Mžan.

Wellness s pivními lázněmi. Křišťálově čistá voda, kterou využíváme také na výrobu našich piv. Pobyt v Pivních lázních v Českém ráji s polopenzí. Popis: smrkového materiálu,tl.


Ponořte se do pivní lázně a dopřejte si tento neobyčejný zážitek s. Garance nejnižší ceny. ERNÝ OREL - Emotivní wellness hotel s pivními lázněmi , pivovarem a čokoládovnou v centru Kroměříže. Ceny za pivní a chmelové lázně začínají na 6korunách za osobu, pro dvě osoby je cena dvojnásobná. Samozřejmostí je i možnost . Vyberte si z naší nabídky pivních lázní za akční ceny a nechte se hýčkat.


S našimi slevami za wellness pobyty zaplatíte podstatě nižší cenu , než za kterou . Po návštěvě v pivních lázních si můžete říci: „Koupal jsem se v pivě! Kontakt: Pivovar – Restaurant Novosad Harrachov 95. Místní wellness hotely mají pro hosty též připravený zajímavý program, který . Informační web zaměřený na romantické pobyty, wellness pobyty a pivní lázně.


Lokalita: Hradec Králové. Těmito základními sloţkami marketingové mixu jsou produkt, cena , místo a.

V jeh areálu se nachází i pivovarské muzeum a pivní lázně. Vývoj ceny Saela Pivní olejová lázeň 5ml. Recenze na pěny do koupele. Tak jako jiná česká nádraží i to pardubické nabízelo obvyklé služby. Jako bonus nabízelo nádraží i kino s nepřetržitým promítáním, hotel a veřejné lázně.


Cena za pokoj: od 86-Kč do 86-Kč. Lázně Poděbrady v apartmánech pivních lázní s koupelemi, wellness procedurami, snídaní a gurmánskou večeří. Chtějí menší pivovary s kvalitními produkty a neřeší cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky