středa 24. října 2018

Cibule sazečka odrudy

Hledáte cibule sazečka odrůdy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Jaro klepe na dveře a mnozí se stále ještě rozhodují , zda vysadí cibuli ze sazečky , nebo ji vysejí ze semen. Probereme výhody a nevýhody obou způsobů pěst. Pěstování cibule sazečky je velmi oblíbené.


Při výběru hledíme nejen na odrůdu , ale i na velikost cibulek. A zatímco sazečku v březnu sázíme, . Všetana, Štutgart, Karmen, White Glose a šalotky ( množilky) odrůdy: Golden Gourmet, Red Sun (Allium cepa, Allium ascalonicum) . Nevýhoda cibule ze sazečky je jasná. Jako sazečku většinou koupíte jen základní odrůdy , jako je žlutá Stuttgart a Všetana nebo červená sazečková odrůda Red . Syngenta velmi podobná odrůdě. Dozvíte se taky, proč je cibule. Sturon se podobá odrůdě Stuttgart, ovšem má kulatější cibule a vyšší výnos.


Zároveň dozrává o něco dříve než odrůda Stuttgart. Sazečku vysazujeme na záhon . Jedná se o malé cibulky o průměru – mm, . Díky cibuli sazečce ušetříme čas, ale tuto metodu rozmnožování bychom měli kombinovat s výsevem. Pak si budete moci vybírat z většího množství odrůd.


Nově Vám nabízíme cibuli sazečku ve odrůdách (Všetana, Stuttgart, Šalotka červená). Odrůdy cibule sazečky : . V letošním roce je však výběr sazečky menší a také výběr odrůd se zužuje na pouhé tři odrůdy a to Všetanu, Sturon a novou odrůdu rané cibule. Na kterou odrůdu cibule vsadíte?


Výborná na skladování. Pro výsadbu ze sazečky. Vegetační doba od výsadby sazečky je - 1dnů. Poloraná, dobře skladovatelná odrůda červené cibule s velmi jemnou, bílou a pevnou dužninou s karmínově červeným probarvením . Sturon je žlutá odrůda sazečky cibule (Allium cepa), sáček o hmotnosti 2g.


Krátkodenní odrůdy potřebují k tvorbě cibule délku dne kolem hodin a většina z nich. Jelikož nejsou skladovatelné, není možné vyrobit ani jejich sazečku. Cibule sazečka , sadbový česnek.


Podlouhlá odrůda cibule sazečky s krásně karmínovou barvou a pikantní chutí. Skvělá je do salátů a do všech receptů, kde se konzumuje syrová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky