pondělí 15. října 2018

Bambus bashania qingchengshanensis

Hladam balikovac sena za TK. Dakujem za odpove no nepomohla. Pokud nemáš pole v kopci tak něco takového-Welger WSA 3- nízkotlaký lis TK to zvládne. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predám vysokotlaký lis na seno - malé hranaté balíky.


Balíky sena nebo slámy jsou shazovány na zem.

Stroj na pečenie oblátok - str. Budem rada za Vaše skúsenosti. V případě použití speciálního zařízení mohou být balíky nakládány přímo na přívěs umístěný za , nebo vedle . Hydraulicky otváraný. Počet balíkov za hodinu: ÷ 80. Norma pre balenie do siete.


Stacionárna tlaková komora je vyrobená z. MINI LIS CAEB MOUNTAINPRESS 550 . Balíkovač za malotraktor Balíkovač pro malotraktory do zadního tříbodového závěsu popř.

Lis , bazar, prodej, koupě. Prodám lis RP 20stroj lisoval ročně 15ha sena. Je v dobrém stavu ,chodí jak šicí stroj. Za sběračem je umístěna pevná komora s hliníkovými . Balící stroj McHale 9BC. Sekačka seče za pomoci dvou bubnů a pracovní rychlost stroje při sečení je do . Dokáže spracovať slamu . Nakonec z celé zahrady a všech řádků sena bylo malých hranatých balíčků.


Vámi nastíněný balíkovač je parádní, avšak jeho použití s Vari moc reálně nevidím. Za malotraktor seženete od 130. Predám novy balíkovač na okrúhle,guľaté balíky sena a slama. Použitie:čelný nakladač,hydraulicka ruka, lis ,traktor, malotraktor ,zetor,hydraulicka ruka, lis ,servo . Claas Hochdruckpresse Ersatzteile für Markant und 65. Německo Baden-Württemberg.


Zánovní, jen párkrát použitý hvězdicový obraceč a nahrnovač sena , rotorů, záběr při obracení 2m. Káru za traktor délka ložné plochy 2. Lis na kulaté balíky ( nesený). Taky jsem hledala balíkovač za malotraktor nebo Vari, ale docela mě teda.

Adekvátní výkon traktorku : koní a více. Velikost balíků: průměr 50cm, délka . Projekt se zaměřuje na průběžné vzdělávání svých .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky