pondělí 15. října 2018

Brambory na uskladnění 2019

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Nejlevnější brambory v Brně.


Konzumní brambory na uskladnění á 25kg.

Na prodej budou připravené brambory. Pro uskladnění i přímou spotřebu je možno zakoupit tyto odrůdy brambor. Vítejte na strankách české brambory. Tyto stránky jsou zaměřeny na podporu prodeje českých brambor , prodeje . Kvalitní, konzumní brambory odrůdy Adéla, Belana, Laura a Marabel z naší farmy. Prodáváme rané brambory na přímou spotřebu i brambory na uskladnění.


Veškeré brambory si pěstujeme sami. Ceny jsou také uvedeny v záložce CENÍK. Jsme tradiční pěstitelé brambor.

Na trhu s bramborami se zaměřujeme na konzumní brambory pro přímou spotřebu i dlouhodobé skladování. Bartošovické brambory - kvalitní konzumní brambory k uskladnění přímo z farmy. Odrůdy Adéla, Anuschka, Laura, Valery. Nabízíme prvotřídní, kvalitní a chutné české i německé pozdní brambory k přímé spotřebě i uskladění.


Na výběr je několik . Brambory na uskladnění. Zemědělské družstvo Partutovice je zaměřeno mimo jiné na pěstování kvalitních konzumních brambor , stejně jako vynikající bramborové sadby. Je vhodná k uskladnění a ke konzumaci po celý rok. Odrůda nemá zvláštní nároky na pozemek. Dobře využije vyšší hladinu živin v půdě.


Změna prodejní doby od 2. Přijímáme objednávky na brambory , cibuli, česnek k zimnímu uskladnění. Letos poprvé jsme sklidili víc brambor , než jsme stačili přes léto sníst. Sklízíme brambory na uskladnění.


Tedy, že si na poli právě vyorané brambory sami nasbírají. Jaké zajistit podmínky skladovaným bramborám a jsou ty naklíčené . Začal prodej brambor k uskladnění a Češi hledají dodavatele, kde by je nakoupili kvalitní a levné zároveň. Splnění obojího si vždy.

Pan Fric z jižní Moravy bude ve čtvrtek 10. Jednoty v době od 1- 1hodin. Cibule na uskladnění , vyprodána.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky