středa 14. listopadu 2018

Asijská hrušeň sloupovitá

NOVINKA v sortimentu sloupovitých stromků plody jsou žluté později oranžové barvy , nasládlé, aromatické. Skladovatelnost do ledna. HRUŠNĚ KLASICKÉ, ASIJSKÉ. Asijské hrušně pocházejí z Číny a Japonska.


Reportáž O MRAZUVZDORNÉM KAKI vysílaná 19. Zrání: polovina září, skladovatelnost až do ledna. Zdánlivě stejné produkty se liší podnoží.


Ceny, pokud není uvedeno jinak, jsou za tvar zákrsek. Prodejnu najdete zde. Hledáte asijská hrušeň ? Asijská hrušeň ´Chojuro´ Balení: prostokořenný stromek, Podnož: kavkazská.


Ověřená raná odrůda . Mohou se měnit v závislosti na počasí. Děkujeme za pochopení. Hrušně - Hrušně jsou v našich zahradách stále oblíbené a proto nechybí ani v naší nabídce. Hosui - plody hnědé barvy s příjemným punčovým aroma.


Dozrává v srpnu až září. Při pěstování asijských hrušní je důležitá probírka . Dužina je velmi jemná a šťavnatá. Plody zrají na přelomu IX.


Je vhodná na přímý konzum i na . Hrušeň sloupovitá C5l žluto–červená, BIO ! Mají ještě větší nároky na teplo a délku vegetačního období než běžné . NIJISSEIKI podzimní asijská hrušeň , podnož hruškový semenáč, čtvrtkmen, prostokořenná sazenice. Japonská odrůda celosvětově nejpopulárnější asijské. SHINSEIKI letní asijská hrušeň , podnož hruškový semenáč, čtvrtkmen, prostokořenná sazenice. Letní odrůda asijské hrušně s výbornou osvěžující chutí.


Sloupovitá hrušeň : Balakana. Vzpřímeně rostoucí hrušeň , dá se lehce tvarovat do sloupovitého tvaru. Samozřejmě to sloupovitá odrůda není.


Nashi, japonská sloupovitá hrušeň. Aktuálně pěstované odrůdy z naší nabídky zakoupíte v Zahradním centru v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky