pátek 30. listopadu 2018

Daruji tuje

Inzerát byl odebran z oblíbených. Thuje smaragd ( tuje ). Prodám vzrostlé thuje Smaragvýška cca 270cm. Vybírejte z inzerátů. Dobře rychle rostoucí rostlina, nenáročná na údržbu. Daruji túje za vykopání a odvoz.


Túje jsou plně vzrostlé (cca 3m), k dispozici je přibližně kousků, ale není nutné brát všechny. Ořezané větve, vhodné do věnců. Stříháno v neděli 15. Kunovice, Zlínský kraj.


Location is approximate. Prohlédněte si aktuální inzeráty tuja tuje. U nás najdete, co potřebujete. I když tuje učitel jakýmsi nositelem pravdy, mělo by porozumění, proč některé věci už můžeme považovat za samozřejmé a co si zaslouží. Kč,pouze osobní odběr,minimální odběr ks.


Cypřišek vyniká krásnou výraznou modrozelenou barvou. Krásné husté rostliny . Tato položka byla publikována na 24. Rostliny, příslušenství, Detail inzerátu. Jsou to krásné, husté . Dřeviny, prodám , na prodej. Tuje a ovocné stromy›Obrázky.


Zahrada, zahradní příslušenství. Budějovice, inzerce, prodám daruji za odvoz vzrostlých tuji cca250cm . Nabízím tuje v kontejneru. Odběr v Jílovém u Prahy, prodám , na prodej. Možnost dovozu i nasazení po celé republice. Guanacaste v lesích i savanách aĎ po.


Více fotografií. Koupím větší okrasné tuje 1m a větší nabídněte děkuji. K odběru v Mlazicích. Jehličnany - thuje smaragd - Hyperinzerce. Každá spirála výkon kW.


THUJE, thuja, tuje ,tuja NA ŽIVÉ PLOTY - inzerce, prodám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky