pátek 30. listopadu 2018

Drtiče zahradního odpadu eliet

Výkonný drtič rostlinných zbytků a zahradního odpadu ELIET. Maestro je výkonný stroj, který s rostlinnými zbytky a zahradním odpadem udělají krátký proces. Průměr dřevní hmoty (mm):. Kromě prořezaných stromů a keřů získáte také užitečný mulč na květinové záhony a nemusíte stále chodit na kompost. MAESTRO je výkonný stroj, který s rostlinnými zbytky a zahradním odpadem udělají krátký proces.


ELIET NEO je první zahradní drtič. Kromě své mimořádné výkonnosti poskytují tyto štěpkovače. Tento stroj nabízí překvapivě rychlou průchodnost.


Kromě dříví systém štěpkování zpracovává i listnatý bio- odpad. Eliet dodává AGROCAR s. Sklizeň ovoce v plném proudu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič větví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Inzerát byl odebran z . Dobrý den, nemá někdo vyrobený drtič zahradního odpadu , co by podrtil opravdu.


Zbavte se efektivně zahradního odpadu. Výkonný štěpkovač větví až do průměru cm s motorem Honda Honda GX 2s výkonem k a velmi kompatkními rozměry 12x 5x . Servis nářadí, stavební a zahradní techniky. Náš drtič ji z velké části zastane, neboť vám nekomplikovaně pomůže rozdrtit větve a jiný zahradní odpad.


Vedle silného výkonu jsou tyto drtiče celkově velmi . Drtič větví BOSCH AXT 2500.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky