čtvrtek 22. listopadu 2018

Automatický zavírání slepic

Automatický zavírání slepic

Slepičí holky jsou inteligentní tvorové a brzy se automatickému zavírači přizpůsobí. Problém většinou nastává při zavírání. Kurník pro slepice s výběhem Helsinki, 1x 1cm. Chickdoor jsou automatická kurníková dvířka, která zcela sama ráno otevírají a. Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic.


Automatický zavírání slepic

Používám jednoduché řešení už léta: Slepice si ráno, když přijdou k východu kurníku, samy dvířka otevřou. Automatické zavírání kurníku, el. Večer dvířka zavíráme ručně. Ahoj, máte někdo vyzkoušený některý tip automatického otevírání a zavírání.


Ale když náhodou zavítám k večeru ke slepicím , tak některé už jsou v kurníku a . Už vás unavuje vstávat se slepicemi a navečer hlídat čas, kdy svoji drůbež zavřít do kurníku? Přenechte tuto starost moderní vychytávce - automatickým dvířkům . Musíte každé ráno pouštět vaše slepice z kurníku a večer pamatovat na jejich zavření ? Nechte večerní zavírání a ranní vypouštění zvířat, drůbeže na našem automatickém přístroji. Zařízení funguje na principu snímání hladiny osvětlení, čas zavření se během roku mění. Dvířka instalovaná provizorně a odzkoušena bez účasti slepic. Chovatelé slepic jistě ocení vychytávku jako je automatické otevírání kurníku.


Automatický zavírání slepic

Otevření je v pohodě, ale to zavírání nevim nevim. Co když se slepice opozdí a dvířka se jí . Napadlo mě to kdysi dávno, když jsem musel jako malý chodit doma zavírat slepice ,“ řekl. To jako ty automaticky ovládaná dvířka budou svou funkcí odhánět lišky a kuny? A nebudou se toho bát i slepice ? Systém automatický pro otevírání a zavírání kurníku KERBL. ChickenGuard Standard automatické otevírání a zavírání kurníku baterie AA bez dvířek - nechte večerní zavírání dvířek kurníku pro slepice a ranní vypouštění.


Robustní kurník pro slepice Barney vhodný pro 4-slepic , dle velikosti plemene. Kurník slepic vybavte automatickými dvířky, které zabrání škodné během noci. Senzor rozpozná potřebnou intenzitu světla na zavření kurníku při soumraku a . Chytrá dvířka prostě reagují na světlo úplně stejně jako slepice a každý den se otvírají a zavírají podle jejich potřeb. K automatickým dvířkům . Brno - Vojtěch Kolomazník vymyslel kurník, jehož automatická dvířka.


Automatický zavírání slepic

Na nápad přišel už v dětství, když musel doma slepicím kurník zavírat a . Kromě českého výrobce automatického otevírání a zavírání kurníku na 230V. Zateplený dřevěný kurník pro slepice Stříbro český truhlářský výrobek včetně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky