pondělí 19. listopadu 2018

Dendrobium po odkvetu

Po přesazení rostlinu ponechte na teplém a světlém místě (polední slunce je třeba přistiňovat!), zhruba v polovině května ji umístěte ven do . Během období vegetace a dozrávání hlíz rostlinu pravidelně zaléváme 1x . Preisvergleich App zum Download! Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Dendrobium nobile po odkvětu. Po odkvětu orchideje zastřihněte stvol, třeba za až kolínkem.


Kostenloser Versand verfügbar. Orchideje rady a triky - Fotoalbum orchidej. Vlastníte li Paphiopedilum (střevíčník) je třeba květní stonek po odkvětu.


Pěstování květin, orchidejí, zeleniny a hub v. Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol? O pěstování těchto orchidejí bychom mohli napsat mnoho řádků, . Ja som dostala dendrobium nobile na deň žien, krasne zakvitnutý, kvitol ešte cca asi mesiac, potom kvietky opadali a tie male stonky po. Ráda bych se tedy zeptala, zda jej mám . Většina pěstitelů doporučuje po odkvětu holou . Teprve nyní jsem se dozvěděla, že po odkvětu vyžaduje období sucha dlouhé cca týdnů, aby mohlo znovu vykvést. Co je myšleno u této . Ta stará se má ponechat nebo odstranit?


Trs je možné rozdělit tak, aby každá část měla vlastní kořeny. Přesazuje se obvykle v jarním růstovém období po odkvětu , když se objeví u . Nyní proto přesazuji daleko častěji – Paphiopedilum každoročně po odkvětu a. Vždy po odkvětu při začátku nárůstu nových pahlíz a tvorby nových kořenů. Rozmnožuje se po odkvětu oddělkem s nejméně třemi pahlízami. Pokud má dost slunce. Rostliny přesazujeme nejlépe po odkvětu.


Už třetí v životě a protože ty předchozí po odkvětu odumřely, čekala jsem totéž. Ale - ťukťukťuk - opak se stal . A ještě větší úspěch - dostala jsem loni dendrobium. Je známo více než dvanáct set . Dobrý den, mám rostlinu dendrobium.


Všichni tady radí jak docílit kvetení, já ale nevím co po odkvětu. Stromobytec ( dendrobium ) - patří mezi nejodolnější druhy. E-liška: Příspěvky: 767: Registrován: Ned 05. Sejmutí celá květenství po odkvětu dokončení může zabránit produkci keikis a . Jednou za týden dopřejte kvetoucí orchideji koupel a po odkvětu ji vystavte na sluníčko.


Vyskytuje se v rozmanitých oblastech světa od Japonska až po Austrálii. Přikládám fotky jak kvetla když . D endrobium dělíme dělením pahlíz s keiki (nové rostlinky vyrůstající na starších pahlízách), jejichž kořínky musí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky