čtvrtek 29. listopadu 2018

Cim hnojit mrkev

Prosím o pomoc jak mám zaset mělce/ mrkev a petržel a jak ji pomoct k větší úrodě. Co všechno hnojíte slepičáky? Jan Uprava pody pred zimou, kedy zacat a cim hnojit ? Oct Čím hnojit rakytník? Pěstování a hnojení mrkve - Zahrádkářem www.


Sep More from www. Similar Translate this page Mrkev , jako jedna z nejstarších kulturních plodin na světě, se řadí mezi kořenovou zeleninu a přestože její původ sahá až do jižní Asie, v našem klimatickém . Mrkev a petržel vyséváte přímo do záhonu, jak si to jejich kůlovitý kořen žádá. Jde o zeleniny druhé tratě, které potřebují půdu ve staré síle, tedy jim najděte . No tím budete hnojit , vypěstujete si tam třeba mrkev.


A čím budu doma topit, to mám mezitím zmrznout? Tak ještě jednou, mám kýbl, kam ho mám hodit? Josef Šiman - 20- ‎Fiction Návod: jak správně vypěstovat zdravou mrkev?


Z malého semínka naroste velká kořenová zelenina plná látek, které ke svému životu nutně . Velkou část našich tradičních pokrmů, jak v teplé tak ve studené kuchyni, bychom stěží připravili bez mrkve a petržele. Mar Právě vyrytá mrkev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky