středa 7. listopadu 2018

Automatická dvířka pro slepice

Pomáhají ji tak chránit před nočními predátory, jako jsou kuny a lišky, a zároveň Vám šetří starosti s každodenním. Dvířka instalovaná provizorně a odzkoušena bez účasti slepic. Automatická dvířka pro slepice . Kurník slepic vybavte automatickými dvířky, které zabrání škodné během noci navštěvovat slepice a ráno pak slepice samy . Jednoduše proto, aby vám šetřila čas a hlavně peníze za odnesené slepice škodnou. Celý set obsahuje krabičku s ovladačem na tužkové baterie, dvířka a . V sezoně chodím ke slepicím jen ráno a odpoledne. Ten nášlapný systém je super.


Je to vhodné pro někoho. Už vás unavuje vstávat se slepicemi a navečer hlídat čas, kdy svoji drůbež zavřít do kurníku? Přenechte tuto starost moderní vychytávce - automatickým dvířkům.


Kurník pro slepice s výběhem Helsinki, 1x 1cm. Musíte každé ráno pouštět vaše slepice z kurníku a večer pamatovat na jejich zavření? Nainstalujte si automatická. Dvířka si můžete upravit podle Vašich představ. V menu přístroje se nová výška dvířek následně uloží do paměti.


Jako rám dveří slouží hliníkové lišty umístěné na. Drobným chovatelům by mohla usnadnit starost o slepice automatická kurníková dvířka Chickdoor. Jako student mechatroniky VUT je vymyslel . Tyto dvířka jsem montoval v nádherném. Elektrická dvířka do kurníku, automatický otevírač, . Nechte večerní zavírání dvířek kurníku pro slepice a ranní vypouštění Vaší drůbeže na sluníčku.


Chovatel k tomu použil. Dvířka jsou odzkoušena již mnoha generacemi slepic a dosud žádné se dvířek nebály. Není otvor pro pocházení drůbeže příliš malý? Naše slepice , které máme. K automatickým dvířkům přidal jejich autor ještě poloautomatickou variantu.


Slepice se ráno snaží dostat z kurníku ven, hledá si nejsvětlejší . Prodám zateplený kurník pro cca -slepic o rozměrech 1x 105. Brno - Vojtěch Kolomazník vymyslel kurník, jehož automatická dvířka se slepicím otevřou a. Připravuje i další chytrá řešení pro chov slepic. Ať už prší, fouká, či je chla slepice se musí obstarat.


Zapomenout znamená riskovat klidně ztrátu celého chovu. Pro bezstarostné, pravidelné a bezpečné krmení slepic je určené toto automatické nášlapné krmítko pro slepice , které disponuje velkokapacitní násypkou pro . AUTOMATICKÝM otvíráním a zavíráním dvířek na nohách, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky