pondělí 16. května 2016

Altán svépomocí montážní návod a projekt ke stažení

Dužina je pevná, zlatožlutá, velmi šťavnatá, . Slivoň českého původu. Původ: semenáč ZELENÉ RENKLÓDY. Vzrůst: silný až velmi silný. Koruna je široce kulovitá. Althanova Renkloda je raná odrůda, vysoce odolná proti mrazu.


Má velké, velmi šťavnaté a sladké plody. Dodáváme v období 15. Stále patří k nejoblíbenějším odrůdám! Plodí brzy, velmi hojně a pravidelně. Lépe jí vyhovují chráněná stanoviště.


Mam doma slivon althanova a zhanam opelovaca. CHcel som kupit slivon zltu ale akurat ju nemali tak mi odporucili slivon ULENA. Zial nikde som sa nedocital ci . Plodnost přichází později . Růst je bujný, koruna široce kulovitá. Plody jsou velké až velmi velké, kulovité. Odrůda je vhodná do teplých oblastí, je středně odolná vůči zimním mrazům a středně . Oblíbená úrodná růžovo fialová odrůda s velkými šťavnatými plody.


Saved from rostliny-online. Find this Pin and more on Zahrada by Stanislav Smrž. Julien A, voľnokorenná. Kategórie: Ovocné stromy, Ovocné stromy a kríky, Ringloty.


Komplementární Sázení. Zdroj pinu rostliny -online. Prunus damascena Dierb. V katalogu nemáme podrobnější informace o althanova renkloda.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Odrůda českého původu vyšlechtěna ve Svojšicích na Kolínsku z pecky Zelené renklódy. Zraje začátkem září, plody jsou fialové, dobře oddělitelné od pecky.


Je cizosprašná, vhodným opylovačem je Renkloda. Odolnost proti mrazu je vysoká. Větve obrůstají kratším obrostem.


Mezi vhodné opylovače patří Zelená . Stromy kvetou středně raně a jsou cizosprašné. Broskvoně shapeimage_1_link_0. Hrušně shapeimage_2_link_0. Jabloně shapeimage_3_link_0.


Meruňky shapeimage_4_link_0. Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky