pátek 27. května 2016

Dusikate vápno davkovani

Dusíkaté vápno 20kg Perlka je pozvolně se uvolňující hnojivo. Dávkování Dusíkatého vápna: košťálová . Základní hnojení – až týdny před setím či výstavbou, kdy dusíkaté vápno rozhodíme. Doporučené dávkování (v g na 10mplochy nebo kg na 1ha plochy ):.


DUSÍKATÉ VÁPNO Perlka. Deklarovaný obsah: Celkový. Co dusíkaté vápno ve skleníku a na záhonech dokáže a proč jej máme používat:.


Zde uvédíme dávkování pro jednotlivé plodiny: Základní . Při aplikaci hnojiva do kompostu posypeme každou vrstvu odpadu o výšce cca cm2. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. Zabraňuje nádorovitosti košťálové zeleniny. Složení, vzhled a vlastnosti: Víceúčelové pozvolně působící granulované dusíkato-vápenaté hnojivo vhodné zejména k pěstování košťálovin.


Granulované dusíkaté vápno obohacuje půdu o dusík a vápník. Využívá se k desinfekci půdy zvláště. Z prírody do prírody. Kapusta - hlúbová zelenina. Když dodržíte dávkování a vrstvení, není to problém.


Pokud nemůžete splnit dané podmínky (a to je při zahrádce tradiční velikosti dost těžko možné), je lepší . Stačí po zrytí aplikovat dusíkaté vápno , které výborně desinfikuje, vyčistí a připraví půdu na jarní osetí. Zbytky po sklizni, kterých je na podzim na zahradě určitě . Další varianty dávkování na . Růžičková kapusta, kedluben: 30 . Hnojivo Vápno dusíkaté 2. Dusíkaté hnojivo s obsahem dusíku pro nárůst zelené hmoty a obsahem vápníku,. Podobné fráze: agro dusikate vapno, dusikate vapno 2 dusikate vapno davkovani , dusikate vapno granulovane, dusikate vapno pouziti, granulovane dusikate . Zničit všechny zárodky plevele, chorob a škůdců není jednoduché, s dusíkatým hnojivem to však bude hračka. Veškeré informace o produktu.


Pozvolné dusíkaté hnojivo, dezinfekce půdy. Vhodné příslušenství. Používá se k jarnímu i podzimnímu hnojení, nejpozději dní před výsadbou, zapravit do zvlhlé půdy. SLOŽENÍ: dusíkaté hnojivo s obsahem dusíku (N) a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky