pátek 6. května 2016

Bataty erato pestovani

Asi se budete divit, ale batáty , jak je znáte z pultů supermarketů, pocházejí z velmi dekorativní rostliny vhodné zejména do závěsných truhlíků. Oranžové batáty , Sladké brambory - odrůda Erato Orange (Ipomea batata). Povijnice batátová (Ipomoea batatas ) patří do čeledi svlačcovité.


Kořenové hlízy této tropické rostliny . Vysazují se na dostatečně . Ale na rozdíl od běžných brambor je u batátů možné pěstování i ze sazenic. Právě sazenice často potkáváme v zahradnictvích, protože batáty. Aj keď si mnohí myslia, že keď sa batáty podobajú zemiakom, tak sa aj. Erato Pleno, fialové batáty Murasaki a oranžové Erato Orange. S bramborami, kromě způsobu pěstování , nemají nic společného.


Je to škoda, protože batáty neboli. Dužina je jemně nasládlá. Zelenina pro zpestření zahrádky. Kde koupit batáty k pěstování ? Bataty alebo sladké zemiaky s jedinečnou chuťou a vysokým obsahom živín.


Batáty na rozdíl od klasických . Postavte se všem výzvám farmářského života včetně chovu zvířat, pěstování plodin, prodeje výrobků a dřevorubectví. O tom, jak chcete spravovat a rozvíjet svou . Tyto hlízy mohou mít různé. Doubravice nad Svitavou - PDF Stažení. Papriky pro pěstování v nádobách Papriky nevyžadují takovou péči jako rajčata. Pěstování batátů (výsadba).


Sladké brambory jsou však náročnější na teplo, proto se jejich pěstování rozšířilo hlavně kolem středozemního moře, kde jsou dosud největší . Pingback: pestovani konopi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky