čtvrtek 19. května 2016

Betonové dílce k záhonům

Prefabrikované betonové prvky určené k zakončení zpevněných ploch či záhonů nebo k výškovému rozčlenění terénu jsou v podstatě nezničitelné. Krajníky jsou pak k dostání jak v šedé barvě, tak s bílým povrchem. Vyvýšený záhon krok za krokem – budování z betonových Z-bloků. Bez problémů si vyrobíte betonové květináče, dekorační prvky, ba dokonce i vyvýšené záhony.


Větší prvky, jako jsou ploty, dlažby či zahradní . Již staří Římané stavěli z betonu budovy a amfiteátry, které přežily věky. Pokud chcete být v souladu s přírodou, tak plast do půdy nedáte. Chcete-li oddělit na vaší zahradě vegetaci od chodníčků, pak vám skvěle poslouží záhonový obrubník, také nazývaný betonový zahradní obrubník.


V naší nabídce najdete také betonové obrubníky v mnoha rozměrech a barevných variantách, které jsou. Lemují se jimi dlážděné plochy pod pergolami a na. Obrubník záhonový kulatý se zámkem, přírodní. Pomocí vodováhy zkontroluje- te, zda jsou díly správné ulozeny.


Opravy müzete provést. Vyvysené záhony z betonovych skruzí mají velky objem. Plastový obrubník zabraňuje zarůstání trávy, ideální pro oddělení trávníku od záhonu. Obyčejné tvárnice z betonu mohou oživit vaši zahradu či interiér.


Dobře zvolené obrubníky usnadňují údržbu trávníku i záhonů. Schody jsou složeny z betonových dílců s dekorem Smrk Linie dřeva. Ty jsou použity i pro . Jak ohraničit trávník nebo záhon. Dalším vhodným využitím je použití k lemování zvýšených záhonů nebo . Mobilní záhonové chodníky, ale i nášlapné dílce a palisády snadno kdykoli. Plastové obrubníky nahradí ty betonové a přitom jsou lehčí a . Na zvýraznění záhonu lze použít i betonové svahovky v kombinaci s. Nášlapný dílec je vytvořen z plastu, který nevyžaduje žádnou údržbu.


Betonové vyvýšené záhony koupit o objednat u OBI. Záhony z betónových tvárnic majú hneď niekoľko výhod: ich výstavba. Nabízíme jednostranné betonové ploty s možností zadního dekoru, produkt vyrobený z kvalitních vstupních materiálů s dlouhou životností. Klasické parkové obrubníky z vibrolisovaného betonu vyráběné dvouvrstvou. Záhonové obrubníky skvěle poslouží k oddělení od chodníků, příjezdových.


Tradičně tvoříme lemy a palisády z betonu , dřeva, plastu či kamene, ale nabízejí se i jiné, méně obvyklé materiály. Na rovinné zahradě může palisáda vytvořit vyvýšené záhony. Na tento štěrkový základ patří řidší betonová směs ze čtyř dílů písku a jednoho . DEŠŤOVÝ ZÁHON je vhodný do míst, kde proudí voda po povrchu nebo kde je možné.


Palisády umožňují překonávat . Každý z nás, majitelů zahra má šanci přispět svým dílem. K realizaci těchto prvků jsou ideální betonové tvárnice Stavoblock. Plůtek k záhonům , clasik S449.


Plotový dílec Pia rrovný 90x1hnědý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky