úterý 31. května 2016

Durancie na prodej

Durancie na prodej

Tolerantní a zvlášť vhodná odrůda do kvasu. Plody jsou středně velké, oválné až kulovité, modrofialové, . Plody švestky Durancie jsou střední velikosti, modrofialové, dozrávají v první polovině října. Jarní prodej zahájíme 2. Tvar: Čtvrtkmen Špičák Polokmen. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč.


Velmi rozšířená ve středních a východních částech Moravy,kde tvoří podstatnou část pěstovaných slivoní. Strom roste bujněji,tvoří. Pozdní, samosprašná s plody o vysoké . Stará odrůda švestky, je samosprašná, s vysokou cukernatostí. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! ST Julien A, Durancií a myrobalánu.


Wangenheimovy švestky, zelené renklody nebo Durancie. Máme pro Vás právě teď jedinečnou nabídku koupě rekreační chaty s udržovaným pozemkem osázeným ovocnými stromy, převážně švestky a durancie. Nabízíme proto k prodeji ručně sbírané švestky z našich ekologických sadů v CHKO Bílé Karpaty. Je to to samé ovoce, ze kterého vzniká naše . Stránky prodejny firmy prodej stromků s. Oskeruše,Moruše, Durancie ,Blumy,Dříny,Kdoule, Mišpule a jiné dřeviny. Potravinářské suroviny - kvas trnky durancie , nabídky - prodám, prodej , inzerce.


DOMÁCÍ ŠVESTKY - odběr i většího množství na . Odběr v průběhu srpna. Prodám durancie na kvas. SAMOSBĚR, 7Kč Korytná, Uherský. Proto je po zakoupení . Jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, durancie , třešně, višně, třešňovišně, běžné i . Slovácko – Bídná úroda trnek a durancií v letošním roce způsobila, že je.


Slivovice Durancia ze Skanzenu Modrá Jednodruhová pálenka z odrůdy Durancie. Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Pěkná lokalita s výhledem. Tato středně raná švestka je nahodilý semenáč.


Korunu má vyšší, kulovitou, plodnost je brzká, velmi velká, pravidelná. Sklízíme dnů před ŠD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky