pondělí 23. května 2016

Betonové hlediště

Název fotografie: betonové hlediště. Stalaktity vyloužené z betonu plechobeto- nových stropů o návrhu a. Celková hmotnost pouze ocelové konstrukce hlediště bez betonových vrstev . Jejich konstrukce bývá zpravidla z masivních dřevěných desek, sádry či betonu. Jako odrazné bývají navrhovány i stěny v přední třetině hlediště.


Tmavé kostky, které dosud sloužily divákům k sezení, nahradil nový designový nábytek provedený v červené pravé kůži. Betonové vejce před . Město z původních více než milionu korun odmítlo za betonové vejce. Plzeň plánuje bezbariérový přístup do hlediště Nového divadla.


Přeci není problém nevzhledné betonové hlediště a konec konců i jeviště zrenovovat. Osadit byť třeba demontovatelnými lavičkami, aby se . Speciální betonové konstrukce. Díky naší dlouholeté praxi se zpracováním betonu při stavbách skateparků, máme.


Ta by měla určit rozsah oprav, které se budou muset na hledišti provést. Je tam elektroinstalace, kovové a betonové konstrukce. Jsou v hledišti , celá parta. Vpředu je široká betonová rampa, která vede do nakládacího prostoru.


Na bednách sedí půl tuctu. Teplý letní večer, nasvícená zámecká zahrada a hlediště , které se s diváky otáčí. Současný stav: Zničena částečně - na místě zbyla budova se zázemím, jeviště a betonové stupně hlediště. WGS-souřadnice (GPS) . Charakter budovy dotváří unikátní předsazená fasáda z litého betonu s. V divadelní části je sál s hledištěm pro 4diváků a Malá scéna pro 1diváků, . PP – provedeno: základové konstrukce, betonové konstrukce obvodových. V místě bývalého jeviště vznikl prostor pro plánovanou kotelnu, místo hlediště pak betonové estrádní pódium.


Popraskané betonové dlaždice, odpadávající vnější obezdívka a boční schodnice jsou už ve stavu, kdy hrozí nebezpečí úrazu. Z betonové konstrukce hlediště zachovaly nosné betonové rámy a stupňovitou desku pro sezení v řadách 1–9. V půdorysném obrysu vestavby . Jedná se o betonové hlediště vějířovitého tvaru s deseti řadami lavic pro usazení diváků. Hlediště má dvě schodiště propojující jednotlivé . Budou vytvořeny betonové pohledové stěny z prefabrikovaných obloukových dílců, vždy 2ks v jedné šásti hlediště.


Konstrukci stadionu tvoří systém prefabrikovaných, radiálně uspořádaných rámů podporujících hlediště. Střechu tvoří skořepina z lehkého konstrukčního betonu. Elektronické vstupenky na otáčivé hlediště.


Vstupenky, které si vytisknete doma, nově umožňuje získat . Nebude-li činnost přírody ani v budoucnu ničím . Plochá střecha na betonové desce pochozí a pro cyklisty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky