pondělí 30. května 2016

Dětské skluzavky do do terénu

Samostatně stojící skluzavky na dětská hřiště. Terénní nerezové skluzavky jsou určeny k osazení do terénu , svahů a náspů. Podle místa a terénu , který máte vytyčen na výstavbu dětského hřiště si můžete zvolit délku a tvar skluzavky.


Standartně se na dětská hřiště dodává skluzavka v . Speciální dětská skluzavka dlouhá 2m. Je ideální do terénu. Barevné provedení: červená, zelená, žlutá a modrá. Naše dětské skluzavky mají udělen Certifikát . Skluzavky jsou určeny pro děti od měsíců. Všechny dveře můžete otevřít a do auta posadit figurky.


Pro snadné zdolání obtížného terénu má Ram odpružené nápravy. Pomocí prodlouženého volantu . Montáž dětského hřiště zajišťujeme po celé ČR. Cena montáže platí v. Při návštěvě hřiště, je skluzavka většinou tím prvním místem, kam se rozběhnou. Součástí skluzavky je i betonovací kotvení do terénu. Je volně přístupné a atrakce jsou usazeny do terénu parku.


Také skluzavka je zasazena do kopce, nahoru se děti dostanou po dřevěných . Jsou určeny k osazení do terénu , svahů nebo náspů. Vícedráhové celonerezové terénní skluzavky jsou tím pravým pro přirozené dětské vlastnosti - soutěživost, . Tyto konstrukce jsou do terénu kotveny v ocelových patkách, které jsou chráněny proti korozi žárovým zinkováním a uloženy do betonového lože. Nahoře: Niky sloužící jako posezení se mohou zabudovat i do opěrných zdí. Až děti odrostou a pro skluzavku nebude další využití, nevznikne s jejím.


Užitkové záhony na svahu Rozhodneme-li se pěstovat na svažitém terénu. Vícedráhové nerezové skluzavky potom dělíme na dvoudráhové (DUO) a třídráhové (TRIO). Herní zařízení pro dětská hřiště - houpačka, houpačka se skluzavkou , věžičky. Lze použít natloukací do terénu nebo zabetonovat patky do základové desky.


Celá sestava je vyrobena z luxusního cedrového dřeva, které patří k . Ukotvení tohoto dětského hřiště je řešeno zabetonováním nosných částí do terénu. Pádová výška sestavy je pouze do 1m. Pod sestavou tedy není zapotřebí.


Tobogan a tubusy pro dětská hřiště Úvod Tobogany nebo tunelové skluzavky pro. Terénní skluzavky jsou určeny k upevnění do terénu na betonové patky. Herní sestava se skluzavkou je vhodná pro mateřské školy, obce a. Sestava je pro lepší stabilitu do terénu kotvena betonováním.


Kdesi ve tmě nalevo stojí slavné Priddy Circles – kruhové terénní náspy. Kvalitní dětská skluzavka s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Toto dětské hřiště je zajímavé především svým začleněním do terénu ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky