čtvrtek 13. října 2016

Aerifikační válec

Omezená průchodnost válce do podloží snižuje upěchování zeminy a stará se o optimální přísun vzduchu a živin k travním kořenům. Předchází výskytu mechu. Pohled na zadní válec Swardman při válcování trávníku. Propichovací- aerifikační válce na zahradu a jiné travnaté prochy.


Zahradní a tenisový válec Winbledon 1- hladké provedení. Sháním levnější aerifikační válec s hroty na trávník.

Provzdusnovaci valec - Vyhledávání na Heureka. Po aerifikaci by měl následovat topdressing (pískování). Duté hroty aerifikátorů umožňují částečnou výměnu vegetačního substrátu (- ). Na válec lze připevnit hroty pro prokypření trávníků.


Ocení zahradníci, kteří chtějí svůj trávnik provzdušnit. Mám na dvorku obstojnou travičku a rozhodl jsem se koupit aerifikační válec ale nevím který (viz. obrázky v příloze)! Aerifikační válec - BOHATEC s. Ruční oj ,strojní oj, obě oje, za Vari,.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zahradní válec.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ne pan správce RČ , ale nový aerifikační válec. Možnost provzdušnění trávníků- aerifikace Více variant a velikostí. Válení lehčím válcem se provádí také po polo- žení travního koberce. Hlavním cílem aerifikace trávníku je zlepšení příjmu vzduchu a vody u. Prodám travní válec Wimbledon Challenger. Možnost válcování, ale i verifikace pomocí sundavacích trnů.


Vše ocelové a na ložiskách. Není-li travní plocha veliká, dá se aerifikace vidlemi zvládnout. Značka: Turfmech Machinery Ltd. S vertikutací souvisí aerifikace neboli provzdušnění.


Vertikutátory totiž mohou obsahovat i válec opatřený hroty, který slouží na provzdušňování. Touto metodou, při které se používá aerifikační válec nebo speciální vidle, se pronikne do větší hloubky než při běžné vertikutaci. Válcový systém, zdvojených drápků. Po provedení aerifikace se výrazně zvýší vsak. Osazen je válcem , který má ocelových nožů, součástí dodávky je i válec s. Vertikutace, aerifikace , skarifikace, zapískování a výsev.


Po zapískování zatáhneme sítí nebo použijeme vibrační válce GreenTek na greenovou sekačku. Drticí mechanismus: drticí válec s řeznou deskou Průměr drcených větví: do cca.

Praktický válec na trávník s robustním kovovým korpusem a přidávnými hroty. Nepostradatelný pomocník pro úpravu a údržbu trávníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky