pátek 28. října 2016

Bobkovišen stříhání

Přestože odborné příručky doporučují stříhat živé ploty v letní době, nejlépe v srpnu či v září, zahradníci stříhají kdykoliv se jim plot zprotiví. Kdy po výsadbě začít rostliny stříhat ? Botanicky tvoří bobkovišeň samostatný rod Laurocerasus, jinak též. Bobkovišeň Caucasica.


V případě, že ale bobkovišeň pěstujeme jako živý plot, řez bychom měli provést již v srpnu. Tento okrasný keř se řadí mezi rostliny vytrvalé a také mrazuvzdorné. U staršího plotu ze stálezelených dřevin . Taky to řeším, z důvodu rychlého oddělení od souseda jsem koupil vyšší bobkovišně, ne úplně . Jak rychle roste bobkovišeň ? Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?


Jako podrost, živý plot i solitér. Keř je jedovatý celý, dokonce i při jeho stříhání byste měli používat ochranné rukavice. Nebezpečná je bobkovišeň zvláště pro děti, které . Například živé ploty se doporučuje stříhat od dubna do poloviny . Stříhání je možné v dubnu nebo v polovině července. Kvete bíle, v průběhu dubna . Subscribe to kdy stříhat bobkovišeň. Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.


Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném. Hodí se do živých plotů, jako pozadí pro jinak barevné dřeviny atd. Jak posíláme a balíme rostliny? Ale ta ale žádá jistou péči. Díky vzpřímenému růstu není potřeba stříhat.


Pokud ho chcete tvarovat, snese jakýkoliv jarní řez. Dodáváme v květináči. Stanoviště: plné slunce. U tohoto druhu nikdy neřežeme v zimním období. Kdy správně stříhat živý plot – . Stříhat rostlinu je nejlepší v dubnu nebo ve druhé půlce července.


Když je venku sucho, je nutno jí pravidelně zalévat. Je mrazuvzdorná co cca –. PŘESTÁRLÁ BOBKOVIŠEŇ. V takovém případě pomůže radikální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky