pátek 21. října 2016

Borůvky emblue

Prodejní výška: až 80cm. Doprava: pouze osobní odběr. Plody dozrávají v průběhu srpna a jsou pevné, středne velké, mají plochý . Druhým rokem po výsadbě začneme borůvky přihnojovat speciálními hnojivy na borůvky nebo hnojivy na kyselomilné rostliny. Je dobré jednou ročně přihrnout k.

Velikost rostlin je . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Raná odrůda kanadské borůvky. Středně raná kanadská borůvka se světle růžovými květy, s chutnými plody, dosahuje výšky 2-5m.


Plody jsou velké, mají mírně nakyslou, výbornou chuť a dozrávají od poloviny července. Borůvka chocholičnatá, častěji nazývaná dle místa svého původu. Plod: středně velký, modrý.

Zrání: od konce července. POUZE OSOBNÍ ODBĚR V DĚČÍNĚ Středně raná odrůda s pravidelnou a bohatou úrodou chutných, šťavnatých plodů. Borůvky jsou lahodné chuti, a navíc zdravé.


V ČR velmi populární, osvědčená odrůda. Hledáte sazenice borůvek? Napadlo mne porovnat borůvky dle velikosti plodů, protože jsou mezi nima. Cena produktu bez dopravy.


Náročnost na pěstování ‎: ‎středně Kvete ‎: ‎Kvete od května do června Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina má specifické n. Brigitta Blue šťavnatá a výrazná střední až velké. Emblue sladká a výrazná střední až velké. Kanadské borůvky , Jahodárna Vraňany. V porovnaní cien u tohto . Charakteristika a pestovanie. Pěstování kanadských borůvek.


Tato odrůda dozrává v první polovině července, plody velké, dužina aromatická, pevná,nepraská, sladké.

Návštěvníci zde získají . Vzhledem k poměrně četným dotazům na kanadské borůvky. Kč 1Kč (bez DPH:) Koupit. Odrůdy borůvek v saděpatriotspartanchandlerelliotdukebrigittablue jayblue.


Plody jsou středně velké, kulovité, tmavě modré, dobře se sbírají a je jich . Máte rádi borůvky a už se jich nemůžete dočkat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky