úterý 11. října 2016

Aversol postřik

Aversol postřik

ROZSAH POUŽITÍ A APLIKAČNÍ POKYNY: Ochrana lesních a okrasných dřevin proti okusu zvěří a poškození krčků hlodavci. K postřiku a nátěru vrcholových prýtů . Oplachové vody se použijí na přípravu postřikové kapaliny. Při letní aplikaci postřikem se přípravek ředí s vodou v poměru 2:(přípravek : voda). NÁTĚREM - LESNÍ DŘEVINY, OKRASNÉ DŘEVINY = proti letnímu a . Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i zahradu.


Cervacol Extra nátěr. Aversol , Stopkus a Pellacol) je umožněno uvádět . Katalogové číslo: sv3Kategorie: Přípravky a postřiky Štítek: Nera Agro. AVERSOL obsahuje repelentní látku, je velmi trvanlivý, neškodný jehličnanům i . Nátěr nebo postřik kultur repelenty – zimní.


AVERSOL je repelentní přípravek k ochraně lesních kultur proti okusu … Cena. Vyberte si pro svůj les správný repelent, aby jste stromy ochránili před poškozením zvěří. Spolehlivé odpuzovače zvěře recervin, stop-Z, morsuvin, aversol a . Vidím to ještě na jeden postřik tak 20. Honzo kolik tak přidat vody do zimního Aversolu 5:který stříkám aby šel použít na . Dobrý den, chci se zeptat na přípravek Aversol.


Na foru jsem vyčetl, že se používá jako ochrana i ovocných stromků před zvěří (určitě ne 1) . OCHRANA ZAHRADY, CHEMIE, POSTŘIKY A POMOCNÉ PŘÍPRAVKY. K nátěru sazenic se AVERSOL neředí a nepoškozuje ani mladé nevyzrálé letorosty. Způsob aplikace: Přípravek se aplikuje postřikem nebo nátěrem. Nátěr či postřik je třeba provést co nejdříve po poranění. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Repelentní přípravek k zimní nebo letní aktivní ochraně lesních i okrasných kultur proti okusu. STOPKUS, cevacol extra, aversol , STOP Z …). Další možností je chemická ochrana.


Vyzkoušejte přípravek Aversol. Obsahuje repelentní látku a je velmi trvanlivý. Můžete ho použít na jehličnany i listnáče a . Postřik Dithane DG 2x10g.


POSTŘIKEM - LESNÍ DŘEVINY, OKRASNÉ DŘEVINY = proti letnímu a zimnímu. CZK Snižování škod zvěří na lese profimysl. Spytihněv) patří v dnešní době k repelentům hojně používaným.


Při zimní aplikaci postřikem se přípravek ředí s vodou v poměru 5:(přípravek : voda). Obraťte se na našeho specialistu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky