pátek 21. října 2016

Betonová schránka do země na urny

Betonová schránka pro urnu. Plastová schránka na urny. Schránka na urny nerezová. PLASTOVÁ SCHRÁNKA NA URNY. Hřbitovní urna plastová stříbrná. Zobraziť ako Mriežka Zoznam.


Cena: Od najnižšieho k . Součástí betonové schránky je také betonové víko. Určeno pouze k uložení uren úředních, obaly na urny do prolisů nevejdou. Informační stránky pro pozůstalé. Urnovou plastovou schránku lze použít pro úplné uložení pod zem, nebo částečně zahloubení do předem připraveného betonového rámu. Urnou je myšlena plastová schránka , do které v krematoriu umístí popel.


Může se též uložit bez sklípku přímo do země pod zákrytovou deskou pomníku. Ukládání urny do pomníku je klasické a asi i nejvhodnější . Děti do let mají na pohřebiště přístup pouze v doprovodu dospělé osoby starší let. Užívací právo k hrobovému místu nebo kolumbární schránce může nájemce převést. Po zrušení pohřebiště se ostatky a urny uložené v zemi ponechávají na místě a urny.


Uložení ostatků do společného hrobu. Nutno provést při pohřbu do země , pokud od posledního úmrtí. Urnová schránka slúži ako obal na urny bežných rozmerov, ktorá sa vkladá do urnového alebo bežného hrobu. Vyrobená je z prvotriedneho pevného materiálu,.


Dobrý den, lze do části deskami zakrytého trojhrobu, kde byl před lety do země pohřben můj bratr, vložit schránku. Dále nabízíme betonové a plastové šachty pro uložení uren do hrobu včetně jejich zabudování. Urny sa väčšinou ukladajú do zeme pod hrobovú platňu, respektíve do. Ochranné pásmo je okolo jestvujúceho cintorína - do vzdialenosti m od. V projekte je použitá betónová schránka pre urny.


Nakupte Poštovní schránky a zvonky nejlevněji na trhu. Máme vše skladem s doručením do druhého dne. Osobní odběr na pobočkách.


Výroba celé urny není nijak zvlášť náročná a dala by se začlenit do již existujících . Za uložení urny v soukromém ústavu však lidé zaplatí v přepočtu i pět. Přesto se prodlužuje doba mezi smrtí a skutečným umístěním do hrobu či schránky na urnu. Architekt Jamese Law navrhl obytnou jednotku do betonové. Rytí iniciálů na štítek 100x50mm k plastovým urnám, cena bez ohledu na počet vyrytých znaků. Na rozdíl od hrobů se nepohřbívají rakve se zesnulými do země , ale do předem.


Kolumbárium ( schránky ) pro ukládání uren se zpopelněnými ostatky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky