čtvrtek 27. října 2016

Betonová víka na poklop na studnu

Nabízíme betonové dílce pro stavbu studny. Jednotlivé prvky jsou expedovány vždy ze závodu,. Hledáte betonový poklop ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Armovaný poklop na studnu.


Kruhové betonové poklopy pro zakrytí studny nebo šachty se dodávají půlené. Poklopy na studnu s životností více jak let. Pokud si přejete zakrýt betonovou skruž i po jejím obvodu, je možné k poklopu doobjednat límec na zakrytí . Cena nezahrnuje: likvidaci stávajícího poklopu.


Dejte nám vědět: je-li . Označení, průměr (cm), výška (cm), objem (m3), hmotnost (kg). Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové.


Srovnejte ceny produktů. Dřevěný poklop ( víko ) na studnu - modřín, průměr 1cm. Dále provádím čištění vrtů, čerpací zkoušky a výrobu ocelových poklopů pro usazování na betonové skruže. Navrhuji optimální řešení úpravy vody na pitnou . V yrovnávací prstence.


P říslušenství - kanalizace. Kluzný materiál schválený výrobcem CS- BETON s. Global Supply studniční poklop pro lehké zatížení s ventilací - GLOBAX SMC 600x6AS600V A15. Připojit reakci do diskuze Mala rekonstrukce vzhledu studny.


My máme skruže, betonové víko , zajištění víka kovovou manžetou a zámkem, ale to . Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene. Velkou výhodou je nízká . Horní uzávěr šachty složený z rámu a víka. Vhodný je například kruhový poklop z kamene či betonu v celku,.


Milan Lehký Plastové studniční skruže - Milan Lehký Plastové víko a. Víko : LAAEN124. Na studnu patří poklop bezpečný, pevný a TĚŽKÝ. Teda betonový nebo litinový. Aby s ním výše zmínění nemohli lehce pohnout.


Zobrazit popis kategorie . Betonový poklop slouží k zakrytí studní , šachet a podzemních jímek na vodu. Tento poklop je ekologický, odolný vůči mrazu a dalším vlivům . Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a. Kompozitní poklop vnitřní rozměry víka 600x6mm, světlý rozměr . Poklop na studni 100x7cm přiložit ke skruži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky