čtvrtek 9. srpna 2018

Angrešt bílý mucurines

V případě vysazování . Dužnina je nasládlá, s nízkou . Chuť je sladce navinulá. Zrání: v 1-týdnu července. Rodí velké, zelené a plně dozrálé zeleno žluté plody. Mucurines je forma úrodné, zvláště ceněné odrůdy angreštu. Růst keře je bujný,vzpřímený.


Odrůda je úrodná,rezistentní proti americkému padlí. I po dozrání plody drží na. Související informace naleznete také v článku Srstka angrešt. Upozornění: mladé rostliny t. Dorůstá do výšky 1-metru. Dozrávají v polovině července.


Prodáváme dobře zakořeněné a rozvětvené rostliny v kontejneru 9xcm. Odrůda Angreštu Captivator je téměř beztrná, středně raná odrůda. Váš oblíbený internetový. Konzumní zralost: II.


Tvar plodu: středně velkýBarva plodu: žlutozelená . Zraje postupně od poloviny července. Tento příspěvek (zjistit adresu). Angrešt bílý , zelený a červený, prosím doporučte.


Odolná odrůda k angreštovému padlí, s většími, zelenkavými a chutnými plody. Vhodná do všech oblastí. Vysadit vám stačí jednu rostlinu, protože angrešt je samosprašný. Plody střední velikosti červené barvy. Rybíz – keřový dvouletý.


Angrešt bílý mucurines

Velkopalovická, Hargran Leskora, Radka. Bílý , žlutý a zelený angrešt. Specifikace: K , mer. Ribes uva crispa Tatjana Nová, téměř beztrnná odrůda se žlutozelenými plody výborné chuti.


Sazenice v kontejneru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky