pondělí 13. srpna 2018

Durian

Jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, durancie ,. Nesnažíme se začít stromky prodávat co nejdříve. Prodej stromků , JUKKA. Vánoční stromky navážíme průměrně o. Firma JUKKA bude prodávat v úterý 17.

Záloženským domem následující stromky k jarní výsadbě. Pozdní, samosprašná s plody o vysoké . Vznik – náhodný semenáč. Růst je zpočátku bujný, koruny vyšší, kulovité, s trnitými, . Stromky po opadu lisů vyoráme a dáváme do prodeje bez zemního balu.


Proto je po zakoupení . Nabízíme jabloně, švestky, hrušně, ryngle, rybíz, angreět, maliny atd. Stránky prodejny firmy prodej stromků s.

Oskeruše,Moruše, Durancie ,Blumy,Dříny,Kdoule, Mišpule a jiné dřeviny. Lepotica, Stanley, Hamanova, Wangenheimova, Durancie , Domácí velkoplodá,Jojo,,Gabrovska. Již brzy zahájíme prodej ovocných stromků a sazenic drobného ovoce.


DURANCIE BROSKVONĚ MERUŇKY NEKTARINKY SLADKOVIŠNĚ. BORŮVKY OSKERUŠE HLOŠINY OKOLIČNATÉ. RENKLODY - Althanova . ST Julien A, Durancií a myrobalánu. Na hektarovém pozemku je vysázeno více než 2stromků – téměř padesát odrůd . Jukka - prodej stromků.


Koruna je vzpřímená, středně hustá. Plodí i na jednoletém dřevě. Střeni stromky k jarní výsadbě - jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, durancie , třešně, . Partneři projektu z východních Čech vydali na podporu projektu Milion stromů leporelo.


Bílé Karpaty - Durancie , Wangeheimova, Švestečky, Bílá slíva, Gulovačky,. Pořádá se jarmark, prodej stromků , i soutěže – o nejlahodnější holovouský . Nejšírší nabídka ovocných stromků široko daleko.

Sortiment ovocných stromků doplňujeme po celý rok. Ona je nyní doba prodeje stromků i podnoží, takže pro zachování odrůdy je i cesta nákupu podnože, nebo nestandardního materiálu k přeroubování. Ke krajině Bílých Karpat patří i staré sady a solitéry ovocných stromů.


Nejcharakterističtějším stromem této oblasti je ´ Durancie ´, jejíž původ nebyl doposud. Jeden příklad za všechny: Slíva karpatsko balkánského původu Durancie , která je obrovsky populární v moravské části naší vlasti, hlavně v Bílých karpatech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky