čtvrtek 23. srpna 2018

Expanzni past na krtka

Stoprocentně spolehlivá past na krtky a hryzce. Nepoužívejte expanzní likvidátor krtků v blízkosti veřejných cest a prostranství. Co mi jedině pomáhá na krtka je expanzní likvidátor. Trubkovou past na odchyt krtka je třeba pravidelně kontrolovat aby se chycený krtek uvnitř netrápil. Jak vyhnat krtka ze zahrady.


Krtka můžeme ze zahrady vyhnat . Dobrý den všem prosím všechny znalé likvidace krtka aby poradili zda . Proto jsme vyvinuli expanzní likvidátor obrovské razance, jehož účinek byl až. Na můj vkus celkem drahá sranda ale zoufalost mě k tomu dohnala. Pozor si dejte na to, že krtek sice nevidí, ale velmi dobře slyší a ještě lepší má čich.


Vyrobte si past na vosy, mouchy i sršně! Doporučil bych určitě expanzní likvidátor hryzců a krtků. Tato mechanická past na krtky je vybavena bezpečnostním kolíkem, proto je bezpečná. Je vhodná pro použití ve všech typech půdy všude tam, kde se krtek . Pokud expanzní likvidátor krtků nepoužíváte, vyšroubujte nábojovou komoru.


Zdravím všechny, kterým se točí hlava z pomyšlení že mají na zahradě krtka. Plastová trubková past určená k odchytu živých hryzců, hrabošů a . Se syrečkama na krtka. Past na krtka (polní myš) pístové konstrukce Vybavena bezpečnostním kolíkem Bezpečná vystřelovací past 1 úspěch Absolutní vítěz v boji proti.


WM ako sa zbaviť krtka na záhrade úspešne a humánnym spôsobom. Jendou z nejosvědčenějších ra jak vhnat krtka , je využití starého dobrého naftalínu. PRINCIP Past funguje na principu průchozí trubky, která je na obou koncích .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky