pátek 31. srpna 2018

Aspidistra variegatedkvětina

Vynikající podzimní hruška se sladkou a šťavnatou, žlutou dužinou a světle zelenou slupkou, která se dozrávaním mění na žlutou barvu. SLOUPOVITÁ ASIJSKÁ HRUŠEŇ KUMOI. Mají tvar jablka a chuť jemné a šťavnaté hrušky.


Díky osvěžující příchuti plodů se nazývá také Šampaňská hrušeň. I u nás nabývají na oblibě lahůdkové asijské hrušky nashi, pocházející z Číny. Dužnina je mnohem šťavnatější, sladší a .

Nashi znamená hruška. Odrůda hrušní sloupového tvaru v kontejneru s atraktivně zbarvenými plody. Sloupovitá hrušeň ASIJSKÁ. Teď kupuji sloupovité hrušky , švestky a . Kříženec asijské a evropské hrušně. Plody jsou středně velké, . Hruška výborné chuti.


Původ: je to kříženec mezi asijskou a evropskou hrušní. Atraktivní hruška s protáhle opakvejčitými plody.

Slupka plodu je mírně . Reportáž O ASIJSKÝCH HRUŠNÍCH vysílaná 5. Do malé zahrady vybíráme zákrsky, štíhlá vřetena, sloupovité tvary a. Máte rádi hrušky a nevíte, zda si můžete dovolit pěstovat hrušeň z důvodů malého prostoru? Tak si pořiďte sloupovité hrušně. Výška – 3m, sloupovitý růst. Podzimní hruška asijská - písečná s plody hrušky podobné našim hruškám.


Saphira sloupovitá hruška. Je vhodná na přímý konzum i na zavařování. Vytváří malý stromek a je vhodná i do menších zahrad. Netrpí rzí hrušňovou.


Barva plodu je zelenožlutá až sytě zelená. Plod hrušky naši má kulovitý až mírně zaoblený tvar, čínské druhy se více podobají evropským hruškám. Nabízíme jablka, višně, švestky i hrušky. Prodej jablek a hrušek.


Kromě toho, že tyto stromky rostou skutečně sloupovitě , jsou naočkovány na speciální podnoži za účelem zvýšení výnosů. Díky své velikosti a tvaru růstu jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky