středa 15. srpna 2018

Aquapark kuřim slevy

Slevy nelze kombinovat. Majitelé Senior pasů obdrží ve všední dny slevu : seniorské vstupné minut: 1Kč - = Kč . Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Bazény, tobogán, vířivka.


AQUAPARK WELLNESS KUŘIM u Brna! Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Hledáte aquapark v Kuřimi ? Brno, Kč, sleva. Aktuálně od RADIOmat. Otevírací doba ‎: ‎Denně (mimo Štědrý den).


Aquapark Kuřim - ceník vstupného, otevírací doba, vstupné. Máme dnes i zítra otevřeno! Vstup na 1minut pro DVA nebo pro rodinu. Další slevy z této kategorie a regionu. Někdy je ale služba nevratná a kompenzace v podobě slevy nám.


Prohlédněte si jiné zajímavé nabídky. Automaticky upozorňovat na podobné slevy e-mailem? Nastavit Hlídače slev.


Podhájská v penzionech Quatro u termálního koupaliště se snídaněmi a slevou. Největší databáze výho slev , akcí a odměn pro dobrovolné dárce krve. Wellness Kuřim tvoří aquapark , koupaliště, fitness a wellness.


Na Rodinné pasy je do aquaparku ve všední dny od 9-21 . Nově otevřený komplex nabízí aquapark s několika bazény a tobogánem, fitness centrum, relaxační a. Specialní nabídky a akce. Skvělý aquapark pro rodiny s dětmi na Brněnsku. Při zakoupeném venkovním vstupu a bouřce sleva na vstup dovnitr. Program slev a výhod.


S našimi partnery jsme pro vás připravili celou řadu benefitů a zajímavých slev , které můžete uplatnit dle možností partnera v prodejně či . Ceník aquaparku Trasa k nám Kontakty. Osvěžte se vodními radovánkami v moderním akvaparku s několika bazény,. Sloužit bude pro většinu sportovních oddílů, které v Kuřimi působí. V letních měsících pak navíc nabízíme výrazné slevy.


Není možné uplatnit benefitní poukázky a slevy , které jsou v platnosti ve vnitřní části aquaparku. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.


Vyhledané nabídky kuřim. Pořádají se zde pravidelné hudební večery a samozřejmostí jsou oslavy či firemní akce na . VČASNÉ PŘIHLÁŠENÍ – získáváš slevu o 1Kč Pokud se přihlásíš nejpozději týdny před prvním dnem konference, získáváš tuto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky