pondělí 20. srpna 2018

Betonová schránka pro na urny

Betonová schránka pro urnu. Plastová schránka na urny. Hřbitovní lampa A-01a nerez. PLASTOVÁ SCHRÁNKA NA URNY. Rytí iniciálů na štítek 100x50mm k plastovým urnám , cena bez ohledu na.


Schránky na urny do zeme. Zobraziť ako Mriežka Zoznam. Cena: Od najnižšieho k . Součástí betonové schránky je také betonové víko. Použitý materiál schránky bezpečně ochrání uložené urny před působením hmyzu, . Na tomhle hřbitově už smějí být jen podzemní schránky na urny ,“ vysvětlila mu. Zajistil kamennou desku nad betonovou schránkou , uvedl vše do původního . Uložení urny do hrobu, případně její vyjmutí.


Vložení betonových schránek do hrobu. Dodání a uložení schránky. Vyrobená je z prvotriedneho pevného materiálu,. Urnová plastová schránka (UPS).


Provozovatel pronajímá nájemcům písemnou smlouvou kolumbární schránku , místo. Po zrušení pohřebiště se ostatky a urny uložené v zemi ponechávají na místě a. Dno hrobky může být bez betonového pokryvu (pouze kopaná zem). Dále také betonové a plastové schránky na urny. Náhrobní doplňky zahrnují: vázy , svítílny (nerezové, kamenné, bronzové, pryskyřice). Vysokomýtská 44 Holice . Příslušenství: plastová schránka na uren ,tvarovaná nápisová deska, monolitický betonový základ.


Orlíček a ostrožka : květiny krásné, nenáročné, ale také jedovaté. Rostou většinou v horských lokalitách včetně naší vlasti. Urnou je myšlena plastová schránka , do které v krematoriu umístí popel. Přeprava urny nebo schránky na ostatní hřbitovy. Výrobek je určen do urnových schránek.


Máme sortiment ozdobných urnových schránek , ale i prostých betonových velkých pro uren s vrchní deskou, pro urny a pro urnu. Při ukládání urny , při vložení betonových schránek ,. Výroba celé urny není nijak zvlášť náročná a dala by se začlenit do již existujících . Individuální uložení urny nebo rozptyl popela zesnulého mimo pohřebiště. Dobrý den, lze do části deskami zakrytého trojhrobu, kde byl před lety do země pohřben můj bratr, vložit schránku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky