pátek 31. srpna 2018

Bazén na zimu pet lahve

Koupací sezóna je již za námi a je načase připravit bazén na zimní období,. Vodní hladinu je nutné na zimu zakrýt a ochránit tak bazén před hrubými . Na hladinu vody umístíme plováky, které ochrání stěny bazénu před. Jako plováky můžete použít i prázdné PET lahve , není to sice moc estetické, ale návštěvy je beztak neuvidí, jelikož bazén nakonec zakryjete plachtou.


Teď už je nejvyšší čas bazén připravit na zimu.

Méně estetickým, ale levným řešení jsou prázdné plastové PET lahve. Vhodnou volbou náhrady dilatačních plováků mohou být i PET lahve , které. V té je důležité rozpojit všechna šroubení či ventily a nechat je tak po celou zimu. Pamatujte na to, že bazén by přes zimu neměl zůstávat úplně.


Na konci bazénové sezóny je naší povinností postarat se o našeho věrného přítele a druha. Bazén proto vypusťte, stěny a dno vyčistěte a vysušte. Do čisté a důkladně přefiltrované vody, která zůstává v bazénu přes zimu , přidejte.


PET lahve je řešení sice zadarmo, ale skladování PET lahví a estetický dojem.

Kromě prací na zahrádce nás čeká i zazimování bazénu. Podle použité konstrukce bazénové vany se bazén buď může, musí, nebo naopak nesmí na zimu vypouštět. Jak zazimovat bazén ? Ani příprava bazénu na zimu však není nic obtížného.


Není tedy nutné do bazénové vody vkládat PET lahve apod. Přes zimu nechte bazén odkrytý. Na podzim zakryjte bazén zimní krycí plachtou Kris-Kros, která chrání bazén jak před padajícími nečistotami např. Nejenže bychom měli na zimu schovat veškerý zahradní nábytek, ale také.


Příprava bazénu na zimu je založena především na čistotě. Alternativou k nim jsou i obyčejné l (nebo l) PET lahve , které se zhruba z . Prý se dávají PET lahve nebo polystyren - nějak si to neumím dost dobře. Ti mi poradili, že je nejlepší tyto PET lahve vysázet po celém.


Je nutné vodu z bazénu na zimu vypouštět? Dříve se do vody umisťovaly různé PET lahve či plastové kanystry, aby zamrzající voda mohla . Na konci každé koupací sezóny je třeba připravit bazén na zimu. Dobře poslouží i několik PET lahví naplněných zhruba do třetiny vodou a .

Pak na hladinu položte speciální plováky nebo PET lahve , které . Jen myslete na to, že bazén je potřeba schovat opravdu perfektně suchý - v opačném případě se vám na bazénu může. Máte doma bazén , který na zimu nevypouštíte, ale jen ho zazimováváte? PET láhve musíte mezi sebou svázat – vytvořit z nich takový řetěz.


Aby jste správně zazimovali váš bazén , musí být voda v bazénu před zazimováním čistá! Vizuální pohled na vypuštěnou vodu z bazénu Vás ujistí o správně. Místo dilatačních plováků můžete použít i Pet lahve naplněné z části pískem. Připravte svůj bazén na zimu ještě před příchodem prvního mrazu!


Do bazénu vložte podél stěn plastové plováky, případně PET lahve částečně . Položí se na hladinu bazénu, ideálně na uhlopříčku. Zimní dilatační zátka do skimmeru (nebo 2). Pro připravení bazénu na zimu je nejdříve nutné odpustit vodu pod trysky. V krajním případě i PET lahve naplněné pískem.


Nastává čas prvního punče a posledního plaveckého tempa v bazénu na vaší zahradě. Otázka vypouštění vody na zimu záleží především na doporučení výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky